Početna Vijesti Business Tražiš posao u Zagrebu i okolici?

Tražiš posao u Zagrebu i okolici?

227
0

Tellus je tvrtka za izradu softvera i savjetovanje u IT industriji, osnovana 2003. godine te se bavi razvojem Big Data i analitičkih IT rješenja. Razvijaju vlastitu analitičku platformu “Tellus analitička platforma (TAP)”. Smisao platforme je otkrivanje nepoznatih relacija, pretraživanje svih vrsta podataka u realnom vremenu te apliciranje dijagnostike i prediktivne analitike na konkretnu klasu problema. Trenutno traže Big Data Java programera (m/ž) koji će se pridružiti njihovom razvojnom timu. Osoba će raditi na razvoju backend sustava za analizu i procesiranje podataka iz raznih nestrukturiranih izvora. Nude plaću od 10 000 do 18 000kn, a prijaviti se možeš do 5. lipnja.

INTRALOT grupa je vodeća tehnološka tvrtka koja proizvodi i isporučuje hardverska i softverska rješenja, te vrši sistem-integraciju i pruža jedinstvenu ponudu u priređivanju igara na sreću za lutrijske i gaming organizacije diljem svijeta. Multinacionalna su korporacija, aktivna u 47 jurisdikcija širom svijeta, s globalnom radnom snagom preko 5200 zaposlenih, usmjerena na inovacije, razvoj proizvoda i napredno korisničko iskustvo, a trenutno traže Inženjera/specijalista za aplikativnu tehničku podršku (m/ž). Oni vrše „troubleshooting“ sustava i otklanjanje problema, proaktivno prema parametrima iz monitoring sustava i reaktivno prema prijavi klijenta. Što nude i očekuju možeš provjeriti na oglasu koji je aktivan do 15. lipnja.

25. K. W. Špoljarić traži Automehaničara/autoelektričara (m/ž). Posao uključuje održavanje kamionskog voznog parka i mehaničarske i/ili električarske radove. Potrebno je imati SSS, poznavati osnove karakteristika teretnih vozila za sitne popravke te vozačku dozvolu za B, C, C+E kategorije. Svoj životopis im možeš poslati najkasnije do 25. lipnja

Želiš  raditi u stabilnoj i uspješnoj međunarodnoj tvrtci? Oduvijek želiš  biti dio uspješnog tima te svojim radom i rezultatima dati doprinos rastu i razvoju tvrtke? Onda se prijavi za posao u Spar Hrvatska d.o.o. koji su trenutno u potrazi za Zamjenikom voditelja supermarketa (m/ž) i Prodavačem – mesarom (m/ž). Nude izazov rada u jakoj internacionalnoj tvrtki, poslovanje s renomiranim poslovnim partnerima, dinamično radno okruženje i mogućnost profesionalnog razvoja. Ako si se pronašao u ovom oglasu, javiti im se možeš do 19. lipnja.

Cjelokupnu ponudu aktivnih oglasa za posao možeš pronaći na portalu MojPosao!

Najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potraži i na MojPosao LinkedIn profilu.