Početna Vijesti Business Tražiš posao u Zagrebu i okolici?

Tražiš posao u Zagrebu i okolici?

75
0

mStart plus d.o.o. je poslovno-tehnološka tvrtka orijentirana na razvoj, implementaciju, integraciju i podršku poslovnih informacijskih sustava i rješenja te digitalnu transformaciju. Želiš li raditi sa najsuvremenijim tehnologijama u dinamičnom okruženju pridruži se timu koji radi konzalting za implementaciju i podršku SAP sustavima. Zapošljavaju preko 340 tehnoloških stručnjaka koji nestrpljivo čekaju da s tobom podijele svoje znanje i iskustvo rada.

Trenutno zapošljavaju na pozicijama Specijalist u Odjelu UNIX sustava, sistem inženjer za Linux sustave (m/ž), Specijalist u Odjelu UNIX sustava, sistem inženjer za AIX sustave (m/ž) i SAP konzultant za financije ili kontroling – mlađi specijalist (m/ž). Sve uvjete i pogodnosti možeš pronaći na oglasima koji su aktivni do 25. lipnja.

Hotel Calypso posluje od 1985 godine. Hotelskim poslom bave se zadnjih desetak godina. Poznati su po pripremi i kvaliteti toplih obroka koje svježe pripremaju na dnevnoj bazi, a koji se uglavnom poslužuju na samoposlužnoj liniji. Također pripremaju i ostala jela po narudžbi i alla carte jela. Kod njih se održavaju razna događanja svadbe, krstitke, prve pričesti,rođendani te razne druge manifestacije. Hotel Calypso pruža sigurno radno mjesto i odlične radne uvjete za svoje djelatnike te u potpunosti ispunjavaju sve dogovorene uvjete. Trenutno su u potrazi za Konobarom (m/ž) i Kuharom (m/ž). Potrebno je imati nižu ili srednju stručnu spremu, a između ostalog, nude siguran posao, topli obrok te mogućnost napredovanja. Na ovaj oglas s emožeš javiti telefonski ili putem slanja svoj životopisa, najkasnije do 22 lipnja.

Cjelokupnu ponudu aktivnih oglasa za posao možeš pronaći na portalu MojPosao!

Najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potraži i na MojPosao LinkedIn profilu.