Početna Vijesti Business Tražiš posao u Zagrebu i okolici?

Tražiš posao u Zagrebu i okolici?

642
0

MojPosao i ovog tjedna donosi pregled atraktivnih oglasa za otvorena radna mjesta.

INTRALOT grupa je vodeća tehnološka tvrtka koja proizvodi i isporučuje hardverska i softverska rješenja, te vrši sistem-integraciju i pruža jedinstvenu ponudu u priređivanju igara na sreću za lutrijske i gaming organizacije diljem svijeta. Multinacionalna su korporacija, aktivna u 47 jurisdikcija širom svijeta, s globalnom radnom snagom preko 5200 zaposlenih, usmjerena na inovacije, razvoj proizvoda i napredno korisničko iskustvo, a trenutno traže Inženjera / specijalista za aplikativnu tehničku podršku (m/ž). Javiti im se možeš do 15. lipnja.

mStart plus d.o.o. je poslovno-tehnološka tvrtka orijentirana na razvoj, implementaciju, integraciju i podršku poslovnih informacijskih sustava i rješenja te digitalnu transformaciju. Želiš li raditi sa najsuvremenijim tehnologijama u dinamičnom okruženju pridruži se timu koji radi konzalting za implementaciju i podršku SAP sustavima. Zapošljavaju preko 340 tehnoloških stručnjaka koji nestrpljivo čekaju da s tobom podijele svoje znanje i iskustvo rada. Ako imaš VSS ekonomskog ili informatičkog usmjerenja i najmanje 3 godine iskustva na sličnim poslovima pozicija SAP CO konzultant – specijalist ili glavni specijalist (m/ž) je baš za tebe. Oglas je aktivan do 15. lipnja.

AGRIVI d.o.o. je jedan od svjetskih lidera u industriji softvera za upravljanje poljoprivrednim gospodarstvima, s kupcima širom svijeta i Europe kao osnovnim tržištem. Sjedište tvrtke je u Hrvatskoj s uredima u Varšavi i Bukureštu. Mijenjaju način proizvodnje hrane širom svijeta. U procesu ostvarenja njihove vizije traže strastvenog profesionalca za poziciju Content Marketing Strategist (m/ž) koji želi ostaviti pozitivan utjecaj širom svijeta. Uvjete i pogodnosti možeš provjeriti na oglasu najkasnije do 16. lipnja.

Pridruži se iskusnom timu IT stručnjaka u Croatia osiguranju i prihvati izazov dinamičnog posla u kompaniji koja je vodeći osiguratelj na domaćem tržištu, sa 135 godina tradicije, a koja od 2014. godine posluje u sustavu Adris grupe. Kako bi unaprijedili praksu i pojačali svoj tim u Sektoru za informacijske tehnologije proizvoda traže Programera / Softverskog inženjera – Oracle (m/ž). Potrebna je prilagodljivost novim poslovnim okruženjima, okolinama i novim ljudima te odgovornost i predanost radu. Ako si se pronašao u ovom oglasu, svoj životopis im možeš poslati do 22. lipnja.

LPP je međunarodna tvrtka koja uspješno posluje u industriji odjeće više od 20 godina. Upravljaju s pet prepoznatljivih marki: RESERVED, CROPP, HOUSE, MOHITO i SINSAY. Kroz njihovu mrežu od gotovo 1.700 trgovina dostižu milijune kupaca u Europi, Aziji i na Bliskom Istoku. U njihovim uredima i prodajnim strukturama stvaraju radna mjesta za više od 25 tisuća ljudi, a sada traže Računovođu (m/ž). Ako imaš 3-5 godina iskustva te dobro govoriš engleski, svoj CV im možeš poslati do 14. lipnja.

Cjelokupnu ponudu aktivnih oglasa za posao možeš pronaći na portalu MojPosao!

Najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potraži i na MojPosao LinkedIn profilu