Početna Vijesti Business Tražiš posao? Pronašli smo neke zanimljive oglase za tebe

Tražiš posao? Pronašli smo neke zanimljive oglase za tebe

236
0

Little Code je splitska tvrtka koja se specijalizirala za izradu custom web i mobilnih aplikacija za klijente iz cijelog svijeta. Trenutno im 95% prihoda dolazi iz inozemstva, a zbog povećanog obujma posla traže Senior Angular Developera (m/ž) te Senior C# Developer (m/ž) koji bi se priključili njihovom timu i radili za klijente iz enterprise sektora. Ako imaš barem 4 godine iskustva u web developmentu ili .NET developmentu (ovisno na koju poziciju se javljaš) i ovi oglasi su te zainteresirali, javiti im se možeš do 27. svibnja.

Trames projektantska firma s uredima u Dubrovniku i Zagrebu specijalizirana za arhitektonske projekte i projekte interijera svih namjena, kao i za obavljanje poslova vođenja projekta, projektnog inženjeringa i stručnog nadzora traži Diplomiranog inženjera arhitekture (m/ž). Kandidatima se pruža prilika za samostalan i timski rad na izazovnim, dinamičnim i kreativnim arhitektonskim i interijerskim projektima. Ako znaš raditi u AutoCAD-u i Microsoft Outlook-u te si uz to odgovoran, pouzdan i samostalan, ovo je oglas za tebe. Svoj CV im možeš poslati najkasnije do 15. svibnja.

OLEASTER d.o.o. je u potrazi za Radnikom u hortikulturi (m/ž). Posao uključuje radove u hortikulturi, košnju travnjaka, skupljanje smeća po travnjaku, obrezivanje drveća i slično. Potrebna je niža ili srednja stručna sprema, poželjna vozačka dozvola B+E kategorije te znanje rukovanja trimerom, kosilicom. Ovaj oglas je aktivan do 11. svibnja.

Traži se Građevinski limar / monter panela (m/ž) za rad na montaži građevinske limarije te krovnih i fasadnih panela. Tvrtka Stas d.o.o. nudi stalni radni odnos i mogućnost napredovanja, dok su plaća i ostali uvjeti po dogovoru. Na ovaj oglas se možete javiti i poslati im svoj životopis najkasnije do 11. svibnja.

Cjelokupnu ponudu aktivnih oglasa za posao možeš pronaći na portalu MojPosao!

Najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potraži i na MojPosao LinkedIn profilu