Početna Vijesti Business Tražiš posao? MojPosao ima rješenje!

Tražiš posao? MojPosao ima rješenje!

65
0

I ovog tjedna donosimo pregled atraktivnih oglasa za otvorena radna mjesta u Zagrebu i okolici.

FOOD CITY je inovativnim konceptom, kvalitetnom hranom i uslugom, postao preferirana destinacija za uživanje u obroku. Dio su Victus Group-e, domaće grupacije koja više od 17 godina izvrsno posluje i dalje kontinuirano raste. Ako želiš postati dio njihovog tima, trenutno su u potrazi za Djelatnik u restoranu (m/ž). Nude 40-satni radni tjedan (2 slobodna dana tjedno), mogućnost zaposlenja neovisno o dobi i prethodnom radnom iskustvu te plaću od 4200 – 4600 kn neto. Na ovaj oglas se možeš javiti do 22. rujna.

Norwegian Lab je novoosnovana tvrtka u brzom rastu pod kišobranom Eltek Holdinga, koja se fokusira na on-line marketing i prodaju na tržištu dodataka prehrani. Kao član Norwegian Lab AS tima, dobit ćeš jedinstvenu priliku dizajnirati i razvijati sustave od nule, kao i optimizirati postojeće onako kako smatraš da odgovaraju, sve dok ispunjavaju željene zahtjeve. Moći ćeš donositi odluke u suradnji s trenutnim programerima i imaš ogroman potencijal za učenje. Zbog brzog rasta traže kvalificiranog pojedinca, Lead full stack developera (m/ž). Nude team building putovanja u Norvešku, privatno dopunsko zdravstveno osiguranje te početnu plaću od 12 500 kuna. Svoj CV im možeš poslati do 17. rujna.

Kao europski tehnologijski koncern za građevinske usluge STRABAG u svijetu godišnje stvara tisuće građevina okupljajući prave ljude, građevinski materijal i strojeve na pravom mjestu. Bez timskog rada – koji nadilazi geografske granice i područja – ovo ne bi bilo moguće. Postanite dio njihovog tima na poziciji Senior Software Developer (m/ž). Kao dio STRABAG Grupe, STRABAG BRVZ GmbH pruža sve komercijalne usluge i usluge informacijske tehnologije. Od razvoja softvera, nabave IT-a, upravljanja proizvodima i podrške do klasičnih IT operacija s vlastitim podatkovnim centrom i internim servisom: 400 IT zaposlenika radi na održavanju STRABAG-a. Više informacija pronađi u oglasu koji je aktivan do 16. rujna.

U Volvu su usredotočeni na tri temeljne vrijednosti: sigurnost, kvalitetu i brigu o okolišu. Žele zaštiti ono što je važno i učiniti da se ljudi osjećaju posebno. Ukoliko si spreman postati dio njihovog ambicioznog, uspješnog i dinamičnog tima te zajedno s njima graditi priču o uspjehu, ovo je jedinstvena prilika za tebe! Iskoristi priliku za rad u njihovom timu i prijavite se na radno mjesto Prodajni savjetnik (m/ž). Nude mogućnost rasta i napredovanja te stjecanje novih znanja, konkurentnu fiksnu zaradu te mogućnost dodatne zarade u ovisnosti o ostvarenim rezultatima. Na ovaj oglas se možeš prijaviti do 15. rujna.

NITEL d.o.o. za projektiranje, izvođenje, održavanje i ispitivanje sustava tehničke zaštite, vatrodojave, elektroinstalacija jake i slabe struje te informatičkih sustava. Tvrtka su s 24 godine tradicije na hrvatskom tržištu te je iza njih bogato iskustvo i mnogi uspješni projekti. Trenutno su u potrazi za pozicijama Monter grijanja, hlađenja, vodovoda i odvodnje (m/ž) i Frigo-mehaničar / Monter rashladnih uređaja (m/ž). Nude tehničko usavršavanje i dodatne edukacije, mogućnost napredovanja, a sav prekovremeni rad je plaćen. Svoj životopis im možete poslati najkasnije do 13. rujna.

Cjelokupnu ponudu aktivnih oglasa za posao možeš pronaći na portalu MojPosao!

Najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potraži i na MojPosao LinkedIn profilu.