Početna Moj Zagreb Novosti Top Gear Live show dolazi u Zagreb!

Top Gear Live show dolazi u Zagreb!

816
0

Foto: ThinkstockVijest o dolasku Top Gear Live predstave u Zagreb razveselila je sve ljubitelje automobila i dobre zabave pa je već u prvom satu prodaje planulo preko 700 ulaznica. Očito je da super luksuzni automobili, spektakularne vratolomije i poznati britanski humor imaju puno poklonika u Hrvatskoj pa ne čudi da su fanovi odlučili brzinski pojuriti po svoje ulaznice.

Top Gear Live show, temeljen na popularnoj TV emisiji Top Gear , već je osvojio neke od najvećih svjetskih metropola, nastupajući pred rasprodanim arenama na čak četiri kontinenta.

Top Gear Live nudi spektakularni automobilistički show sa  nevjerojatnim vratolomijama  i automobilima koji će se zabijati, razbijati i  goriti, a sve je začinjeno poznatim britanskim humorom Top Geara.

Ovaj novi show publici će predstaviti  tri poznata voditelja Top Geara – Jeremy Clarkson, Richard Hammond I  James May – uz nevejrojatnuo preciznu vožnju, lude vratolomije i pirotehniku koja oduzima dah.

Do danas, Top Gear show je održan ispred vise od 1.8. milijuna fanova diljem svijeta, a impresivne brojke nikoga ne ostavljaju ravnodušnim : u svakoj godini potrebno je 135 šlepera, 3 broda, 1 transportni avion, 94 automobila te vise od 150 pari guma da bi se show održao.

Više informacija možete doznati na:
www.topgearlive.com.hr
facebook.com/topgearlive

Prodaja ulaznica je krenula u ponedjeljak, 14. travnja u 9 sati.

Cijene ulaznica:

TRIBINA DOLJE – od 330 kn do 790 kn

TRIBINA GORE  – 240 i 290 kn

LOŽE – 950 kn

Internet prodaja: www.eventim.hr