Početna Događanja Top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom!

Top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom!

uspjeh

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

Kolklasik j.d.o.o. traži agenta/ promotora u call centru (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 21.8. Prednost donosi iskustvo rada u call centru, a uvjeti su osnovno poznavanje rada na računalu, snalažljivost i kreativnost, sposobnost slušanja sugovornika, spremnost na učenje i prihvaćanje novih ideja i prijedloga. Poslodavac nudi ugovor o radu na određeno uz mogućnost zapošljavanja na neodređeno, mogućnost zapošljavanja umirovljenika, tjedne i mjesečne bonuse. Aplicirajte.

Loft d.o.o. traži skladištara i montažera (m/ž) u Zagrebu. Prijave su otvorene do 4.8. Radno iskustvo je poželjno, ali nije uvjet. Potrebna je želja za uspjehom i radom, odgovornost, preciznost i ustrajnost. Posao obuhvaća zaprimanje, kontrolu i skladištenje robe te dostavu i montažu namještaja. Prijavite se ovdje.

Camaloon zapošljava Team Leadera – Sales (m/ž), operatera u proizvodnji (m/ž), specijalista u odjelu za print (m/ž), B2B Sales Specialista (m/ž), Sales Development Representative (m/ž), Customer Sucess Specialist (m/ž). Lokacija rada je Zagreb. Uvjeti su vrsno poznavanje stranih jezika, odlične komunikacijske vještine i sposobost rješavanja problema, empatija, proaktivnost i prethodno radno iskustvo na sličnim poslovima. Prijavite se.

Leder & Schuh d.o.o. zapošljava prodavača (m/ž). Mjesto rada je Zagreb – City Center One East. Prijave su otvorene do 3.8. Traži se komunikativna, uredna i fleksibilna osoba za rad s kupcima i na blagajni. Poslodavac nudi mogućnost zaposlenja na neodređeno vrijeme i napredovanja. Aplicirajte.

Manpower za potrebe klijenta traži novo pojačanje na poziciji voditelj prodaje (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 9.8. Posao obuhvaća sudjelovanje u definiranju, kreiranju i implementaciji strategije prodaje, izradu redovnih izvještaja o provedenim aktivnostima, formiranje i rukovođenje prodajno komercijalnim timom i slično. Prednost donosi iskustvo u prodaji opreme i usluga projektiranja, održavanja i servisa sustava tehničke zaštite, vatrodojave, plinodetekcije i hotelskih sustava. Traže se proaktivni pristup radu i motiviranost u nalaženju novih i zadržavanju postojećih partnera i kupaca, odgovornost, dinamičnost i upornost, razvijene prezentacijske i pregovaračke prodajne vještine. Prijavite se.

Kubak Stil d.o.o. zapošljava asistenta u prodaji (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijave su otvorene do 10.8. Posao obuhvaća rad na fiskalnoj blagajni, usluživanje kupaca, održavanje poslovnice, zaprimanje i slaganje robe. Poslodavac nudi posebne pogodnosti posebne radne atmosfere, mogućnost napredovanja, stalno usavršavanje i timski rad. Poželjno je znanje engleskog jezika, timski duh, komunikativnost, poznavanje rada na računalu i volja za radom. Aplicirajte ovdje.

Deceuninck d.o.o. zapošljava radnika u logistici – skladištara (m/ž). Mjesto rada je Strmec Samoborski, a prijave su otvorene do 15.8. Uvjeti su srednja stručna sprema tehničkog ili drugog usmjerenja, poželjno iskustvo na poslovima logistike i skladištenja, poznavanje procesa u logistici i skladištenju, komunikacijske vještine, vozačka dozvola B kategorije i sposobnost upravljanja viličarem. Prijavite se na linku.

Geo2M d.o.o. zapošljava geodeta (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 3.8. Potrebna je najmanje srednja stručna sprema s minimalno tri godine iskustva rada. Očekuje se samostalnost u radu, znanje korištenja programskih alata i geodetskih instrumenata. Poslodavac plaća prijevoz i smještaj. Aplicirajte.

Medika d.d. zapošljava skladištara (m/ž) i vozača/dostavljača (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijave su otvorene do 31.8. Od kandidata se očekuju srednja stručna sprema, brzina i preciznost u radu, odgovornost prema poslu te sposobnost rada u timu. Aplicirajte putem linka.

Workforce za potrebe klijenta zapošljava u Zagrebu: pratitelj izvanrednih tereta u željezničkom prometu (m/ž), Customer Support Specialist – Dutch (m/ž), servisni tehničar za HVAC (m/ž), prodavač na delikatesi (m/ž), prodavač (m/ž), skladištar / viličarist (m/ž), mesar (m/ž). Provjerite uvjete i ostale poslove ovog poslodavaca putem linka.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove iz Zagreba kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla!

Vaš posao.hr.

 

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here