Početna Servis_01 Top 10 ideja za božićne poklone

Top 10 ideja za božićne poklone

1870
0

Bliži se najljepše vrijeme u godini – Božić. Zvuk božićnih pjesama, miris kolača i kuhanoga vina šire se ulicama okićenog  grada.Portal PokloniMe.hr napravio je listu 10 božićnih poklona:

1.Nazovi zvijezdu na nebu nečijim imenom

Zvijezda repatica dovela je 3 kralja do jaslica, a ovaj poklon dovest će vašu ljubav do suza radosnica. Nazovite zvijezdu na nebu njezinim/njegovim imenom i neka vaša ljubav i božićna čarolija traju zauvijek.

2.Usvoji soba

Poklon koji će pod borom najviše razveselit najmlađe. Zašto bi samo Djed Božićnjak imao soba kada ga od danas možete i vi usvojiti i pomoći ovim divnim životinjama da žive sretno i slobodno u prirodi. Naravno Rudolfa i njegove prijatelje možete posjetit i osobno upoznati svog novog ljubimca.

3.Dionica u rudniku zlata “Good life”

U doba ekonomske krize zlato i dalje ima najveću vrijednost. Poklonite svom zlatnom suprugu ili dečku njegovu dionicu u rudniku zlata “Good Life” i osigurajte njemu, ali i sebi, dobar život.

4. Postani pilot na jedan dan. Savršen poklon za one koji vole dobar adrenalin i zabavu. Ako poznate nekog takvog, onda ne tražite više, ovo je zasigurno poklon koji će pamtit cijeli život.

5.Postani pastir na jedan dan

Za sve ljubitelje prirode i dobre zabave ovo je najbolji antistres poklon koji ne samo da će ih dobro nasmijati, već će im i omogućiti da se upoznaju s životom pastira i makar na jedan dan puste brige na veselje i mozak na pašu.

6. Moja parcela na Mjesecu

Rezervirate na vrijeme svoje mjesto na Mjesecu ili oduševite nekog posebnog ovim zaista jedinstvenim darom. Idealan poklon i za šefove i punice, ako se želite malo od njih odmoriti.

7. Najbolji poklon ste Vi

Bez sumnje najbolji poklon za najdraže ste upravo vi. Darujte im svoje vrijeme ili još bolje sebe. Svaki poklon treba lijepo zamotati zato se zapakirajte u prekrasnu satensku mašnu i uživajte u zajedničkom odmatanju najljepšeg božićnog poklona.

8. “Božićna priča” za cijelu obitelj

“Božićna priča u Čazmi” prekrasan je Božićni izlet za cijelu obitelj. Više od milijun božićnih lampica u obliku Djeda Božićnjaka, saonica, snjegovića… kuhano vino i božićni kolači u društvu najdražih osoba oživjet će božićnu idilu i probuditi pravi duh Božića u vama.

9.  Personalizirani viski i stalci

Kvalitetno vino ili šampanjac uvijek su dobar izbor za poklon, ali ako slavljeniku poklonite najboljji viski na svijetu s vašom porukom na originalnoj etiketi njegovu oduševljenju neće biti kraja. Za još bolji dojam viski možete darovati u Hand made dizajnerskom stalku napravljenom prema osobnosti slavljenika.

10. Grimms Tea Time- O’čajna kolekcija

Zima je savršeno vrijeme za čaj. Još ako ga možete popiti u društvu glavnih likova iz najljepših bajki sreći Vaših najmlađih neće biti kraja. A i Vašoj jer će Vaši klinci s guštom piti čaj dok Vi u miru naručujete poklone iz svoje omiljene fotelje.