Početna Moj Zagreb Tomašić: Zaokružite PROTIV EU – video

Tomašić: Zaokružite PROTIV EU – video

1054
1

Stranka HSP Ante Starčević pozvala je građane da zaokruže Protiv na referendumu 22. siječnja jer kako ističu – nemamo pojma što zaokružujemo.
[infopunkt 3851&video=05 nolink]
Ispred Sabora članovi stranke HSP Ante Starčević održali su konferenciju za medije, jer osim Ruže Tomašić – s njom u zgradu parlamenta nisu mogli dopredsjednik Ivan Tepeš i glavni tajnik Pero  Čorić.”Pozivam ljude da zaokruže Protiv na referendumu jer ne znamo što zaokružujemo. Kad si u dilemi – nemoj”, istaknula je Ruža Tomašić.
Tomašić je naime poručila  vladajućima, neka malo zastanu i pritom dopuste ljudima da se malo pripreme za EU.
[infopunkt 3851&video=06 nolink]
“Još uvijek nismo spremni za ulazak u EU. Puno malih i srednjih poduzetnika i obrtnika nema pojma što trebaju za svoja poduzeća kad uđu u EU”, rekla je Tomašić.Tepeš je pak naglasio kako je potrebno više vremena za javnu raspravu – da bi građani bili temeljito informirani.
[infopunkt 3851&video=04 nolink]
“Nismo euroskeptici i eurofobi već eurorealisti”, rekao je  Čorić napominjući da su oni upozoravali vladu Jadranke Kosor kako 9. prosinca nije trenutak za potpisivanje pretpristupnog ugovora jer oni naime tada nisu imali mišljenje hrvatskog naroda.Poruku o krivom tajmingu referenduma, kako je prisutne podsjetio Čorić, poslali su i premijeru Zoranu Milanoviću.(www.infopunkt.tv)

1 Komentar

  1. Moj narod je Prevaren izmanipuliran i nije mu se dalo da se pripremi po pravilima pravila mu nisu bila dostupna.netko iz mraka nas OPET vuce ko guske u maglu.

Comments are closed.