Početna Izbor Tjedni horoskop / 13.07.2020.-19.07.2020.

Tjedni horoskop / 13.07.2020.-19.07.2020.

184
0
Tjedni horoskop
Foto: Pixabay

OVAN

Postoje neke važne stvari koje treba riješiti na poslovnom polju u ovom periodu. Kada je u pitanju ljubav s partnerom razmišljate o braku i zajedničkom životu. Možete očekivati da ćete na polju zdravlja imati hormonalne smetnje ili probleme vezane za štitnu žlijezdu, ali i za bubrege. Idite kod doktora

BIK

Očekuje vas period u kojem ćete biti maksimalno posvećeni poslovnim obavezama kojih će biti u velikom broju. Na polju ljubavi vas očekuje neki problem koji morate riješiti s voljenom osobom. Zdravlje vam nije sjajno, imunitet može biti oslabljen pa ćete biti skloni novim tegobama.

BLIZANCI

Pred vama je tjedan u kojom ćete imati priliku završiti bitne poslovne obaveze i zatim da se malo opustite. Na polju ljubavi imate nov susret s osobom koja će biti vrlo značajna za vašu budućnost. Kada je u pitanju polje zdravlja, imat ćete manje tegobe vezane za srčani sistem. Izbjegavajte stresne situacije.

RAK

Očekuje vas jako važan period za vaš posao imat ćete dosta bitnih promjena i novih događanja. Na polju ljubavi vas očekuje period u kojem ćete imati zahlađenje s partnerom. Kada je u pitanju zdravlje, pred vama je faza u kojoj će se vraćati stari problemi, a možda se pojave i tegobe vezane za kičmu.

LAV

Moguće je da ćete uspjeti ostvariti neke velike planove koje ste imali na poslovnom polju. Emotivno niste spremni za bilo kakvo vezivanje u ovom periodu. Kada je u pitanju zdravlje, imat ćete dobro stanje. Odgovara vam bavljenje sportom, vježbanje, joga, meditacija ali i svaki oblik rekreacije.

DJEVICA

Financijsko polje vam je nestabilno, napravite jedan korak naprijed, nazad dva i osjećate se nesigurno. Na polju ljubavi vas očekuju problemi i nezadovoljstvo u vezi. Kada je u pitanju zdravlje urogenitalni trakt bi mogao biti osjetljiv, skloni ste raznim upalama, infekcijama, i veoma ste osjetljivi.

VAGA

Pred vama je period u kojem ćete imati komplikacije na poslovnom polju koje nećete lako riješiti. Na polju ljubavi vas očekuje faza u kojoj ćete željeti novu vezu ali vam neće biti lako da do nje dođete. Na polju zdravlja su mogući problemi s glavoboljom, s tlakom i s ušima. Posjetite vašeg ljekara za svaki slučaj.

ŠKORPION

Na poslovnom polju ćete imati nedoumice i neke probleme. Kada je u pitanju ljubav, sigurni ste u svoja osjećanja pa ih lako i pokazujete vašem partneru. Na polju zdravlja vas očekuju manji problemi s nesanicom, moguće je i višak energije. Prijalo bi vam da redovno vježbate.

STRIJELAC

Očekuje vas povoljan tjedan i poslovi će ići solidnim tokom. Na polju ljubavi vas očekuje dobra situacija, voljena osoba vam pokazuje svoja osjećanja. Kada je u pitanju zdravlje, moguće je da ćete imati manje probleme zbog nervoze kojoj ste skloni. Potrebno vam je više aktivnosti.

JARAC

Očekuje vas period preispitivanja poslovnih odluka. Ako se bavite privatnim poslom, vrijeme je za promjene. Na polju ljubavi vas očekuje stabilna situacija u braku. Na polju zdravlja vas očekuju problemi s mjehurom, možete da budete skloni prehladi i generalno vam je osjetljiv donji dio trbuha

VODENJAK

Očekuje vas tjedan u kojemu ćete imati bitno potpisivanje ugovora i važne dogovore na ovom planu. Kada je u pitanju ljubav, očekuje vas neko zanimljivo priznanje od strane voljene osobe. Na polju zdravlja biste trebali da budete generalno dobro. Stabilna vam je situacija i zadovoljni ste svojim stanjem.

RIBE

Pred vama je period u kojem ćete imati priliku da povećate svoju zaradu. Polje novca vam se jako dobro aktivira. Kada je u pitanju ljubav očekuje vas poznanstvo preko prijatelja. Na polju zdravlja vas očekuju manji problemi. Moguće je da ćete biti skloni prehladama ili infekcijama vezanim za grlo i sinuse.

www.astrousluge.com