Početna Vijesti Business Tjedna ponuda poslova uz posao.hr

Tjedna ponuda poslova uz posao.hr

4
0

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

Manpower za potrebe klijenta zapošljava CAD konstruktora – razvojnog inženjera (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijave su otvorene do 26.4. Uvjeti su tri do pet godina radnog iskustva na razvoju proizvoda ili alata, poznavanje 3D modeliranja, poznavanje industrijske automatike i mehatronike, poznavanje Solidworksa, veliko iskustvo i referentni projekti. Aplicirajte.

Encian d.o.o. traži skladištara (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijave su otvorene do 28.4. Od zaposlenika/ ica traži se ozbiljnost, spremnost na timski rad, marljivost, fizička sprema, spretnost. Potrebno je minimalno godinu dana radnog iskustva. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Aplicirajte ovdje.

AA Euro Croatia d.o.o. zapošljava na poziciji Recruitment Consultant (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijave su otvorene do 29.4. Od kandidata se očekuje minimalno trogodišnje iskustvo rada, profesionalna razina engleskog jezika u govoru i pismu, iskustvo u LinkedIn Recrutier-u te odlične interpersonalne i komunikacijske vještine. Poslodavac nudi stalni radni odnos nakon probnog roka, kompetitivnu plaću te rad u dinamičnoj okolini. Aplicirajte.

Donarium d.o.o. traži agenta za posredovanje u prometu nekretninama (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijave su otvorene do 21.4. Posao obuhvaća praćenje tržišta nekretnina korištenjem statističkih podataka o kretanjima cijena, podataka o ponudi i potražnji prema lokaciji i vrsti nekretnine. Poželjna je licenca za agenta/ icu, potrebno je informatičko znanje te radno iskustvo i vozačka dozvola B kategorije. Aplicirajte.

Obala Grupa d.o.o. zapošljava na poziciji prodajni predstavnik – prodajni kanal HoReCa (m/ž). Lokacija rada je Rijeka i okolica, a prijaviti se možete najkasnije do 26.4. Od kandidata se očekuju minimalno srednja stručna sprema, iskustvo rada na istim ili sličnim poslovima, poznavanje segmenta HoReCa, dobro poznavanje rada u MS Office-u, vozačka dozvola B kategorije te razvijene komunikacijske i prezentacijske vještine. Glavne su odgovornosti unapređenje prodaje na terenu, provođenje prodajno-promotivnih aktivnosti, vođenje evidencije kupaca te podnošenje dnevnih izvještaja i slično. Prijavite se ovdje.

Primark d.o.o. traži direktora prodaje (m/ž) i prodajnog inženjera (m/ž). Lokacija rada je Rakitje – Zagreb, a prijave su otvorene do 27.4. Poslodavac nudi dugoročno karijerno rješenje, modernu i ugodnu radnu atmosferu, mogućnosti osobnog razvoja, solidna osnovna i vrlo atraktivna stimulativna primanja i dodatne bonuse. Potrebne su kompetencije mjerljivo iskustvo rada, velika mreža poslovnih kontakata, viša ili visoka stručna sprema te napredno znanje rada u MS Office-u. Prijavite se putem linka.

Max Glazbala d.o.o. zapošljava na poziciji prodajni savjetnik u trgovini glazbenih instrumenata (m/ž). Mjesto rada je Zagreb (King Cross), a prijaviti se možete najkasnije do 20.4. Potrebni su uvjeti prethodni rad u prodaji, trgovini ili marketingu, obvezno poznavanje glazbenih instrumenata. Poželjno je i sviranje barem jednog instrumenta i poznavanje rada na računalu. Aplicirajte.

KFC traži djelatnika u restoranu (m/ž) za rad u Zagrebu. Rok prijave je 23.4. Poslodavac nudi dva slobodna dana u tjednu, fleksibilno radno vrijeme, mogućnost osobnog razvoja i isplatu dodatne stimulacije na plaću. Traže se osobe koje su aktivne na poslu i timski igrači. Aplicirajte.

Karlovačka banka d.d. zapošljava osobnog bankara (m/ž) u Zagrebu. Prijaviti se možete najkasnije do 22.4. Očekivani su uvjeti visoka stručna sprema ekonomske struke, najmanje trogodišnje radno iskustvo, pouzdanost, odgovornost, samostalnost, organiziranost i ažurnost. Potrebne su dobre komunikacijske i pregovaračke vještine. Očekuje se aktivno znanje engleskog jezika u govoru i pismu. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Aplicirajte.

Eko Taxi zapošljava kontrolora voznog parka (m/ž) za Zagreb. Rok prijave je 29.4. Posao podrazumijeva organizaciju smjene vozača i vozila, brigu o ekonomičnosti upotrebe i ispravnosti voznog parka, pomoć u testiranju sustava i slično. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema, aktivno znanje engleskog jezika u govoru i pismu, dok je znanje ostalih jezika prednost. Očekuje se napredno poznavanje MS Office-a, spremnost na rad u smjenama, komunikativnost, fleksibilnost i posvećenost timskom radu. Prijavite se.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove iz Zagreba kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla!

Vaš posao.hr.