Početna Vijesti Business Tjedna ponuda poslova

Tjedna ponuda poslova

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

Pliva zapošljava tehničara analitičara (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijave su otvorene do 23.8. Potrebna je srednja stručna sprema kemijskog, farmaceutskog ili drugog srodnog usmjerenja, a poželjno je i radno iskustvo na laboratorijskim poslovima, ali nije uvjet. Traži se poznavanje MS Office alata i opća informatička pismenost, sklonost timskom radu te dobro poznavanje engleskog jezika. Prijavite se.

Kofein d.o.o. zapošljava Senior Copywritera (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijave su otvorene do 29.8. Potrebne su izražene komunikacijske i prezentacijske vještine te minimalno pet godina agencijskog iskustva. Poslodavac nudi sudjelovanje u zanimljivim projektima, dinamičnu i nasmijanu radnu okolinu, drage i odgovorne kolege. Prijavite se.

Tepih Centar d.o.o. zapošljava tajnika Uprave/asistenta direktora (m/ž), informatičara (m/ž) i prodavača/krojača/šivača zavjesa na odjelu tekstila (m/ž). Mjesto rada je Zagreb-Sesvete, a rok prijave je 10.9. Poslodavac nudi odlična primanja, rad u dinamičnom radnom okruženju, profesionalan razvoj i učenje novih vještina, trajno zaposlenje s probnim rokom. Aplicirajte.

Dupin d.o.o. traži administrativnog djelatnika (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 29.8. Posao obuhvaća prijem i otpremu pošte, fakturiranje, pripremu dokumentacije, podršku kolegama. Poslodavac nudi mogućnost napredovanja i dodatne edukacije. Aplicirajte ovdje.

Workforce za potrebe klijenta zapošljava na poziciji Junior Risk Specialist (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijave su otvorene do 31.8. Uvjeti su najmanje godina dana radnog iskustva, minimalno viša stručna sprema iz ekonomije, financija ili poslovanja, snažan interes za financije i evaluaciju rizika, odlično poznavanje engleskog jezika te analitičnost i sistematičnost. Prijavite se.

Auro Domus d.o.o. traži glavnog knjigovođu / bilancista (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 24.8. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema ekonomskog usmjerenja, poznavanje jednog stranog jezika, minimalno tri godine radnog iskustva, usmjerenost na visoke standarde u poslu, sklonost timskom radu te visok stupanj odgovornosti, inicijative i energije. Prednost donosi poznavanje rada u ERP Datalab Pantheonu. Aplicirajte.

Arena zapošljava voditelja računovodstva (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 30.8. Potrebni su visoka stručna sprema, petogodišnje radno iskustvo na voditeljskim poslovima računovodstva i financija, odlično poznavanje zakona iz područja računovodstva, poreza i financija, odgovornost, organiziranost, praktičnost, preciznost i usmjerenost na detalje, te pridržavanje vremenskih rokova, iskustvo u razvijanju, motiviranju i vođenju timova, odlično znanje rada na računalu (MS Office paket). Prijavite se na linku.

Andersson & Sjöblom Technical Management d.o.o. zapošljava na poziciji Civil Engineer (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a rok prijave je 31.8. Potrebno je znanje engleskog jezika, a poznavanje švedskog je prednost. Prijavite se.

Medika d.d. zapošljava stručnog suradnika u računovodstvu (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a rok prijave je 30.8. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema ekonomskog smjera, godinu dana iskustva na istim ili sličnim poslovima, dobro poznavanje MS alata, orijentiranost na detalje i pedantnost, motiviranost za daljnjim razvojem u području računodstva. Prijavite se ovdje.

Overseas Trade Co. Ltd. d.o.o. traži skladišnog radnika (m/ž) u Hrvatskom Leskovcu. Rok prijave je 27.8. Posao obuhvaća zaprimanja i otpreme robe u skladištu, utovar i istovar kamiona, skladišna manipulacija paletama i paketima. Prijavite se.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove iz Zagreba kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla!

Vaš posao.hr.

 

 

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here