Početna Vijesti Business Tjedna ponuda poslova

Tjedna ponuda poslova

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi 10 poslovnih prilika za prijavu njihovom mogućnosti brze prijave! Sretno!

Adriattic Technical Systems d.o.o. zapošljava Servisera-tehničara (m/ž) u Zagrebu. Poslodavac traži 4 radnika za servisiranje sustava klimatizacije i rashlada. Prijave se zaprimaju do 03.02.2022. putem brze prijave.

Oglasnik d.o.o. zapošljava Senior Java Script Developera (m/ž) i Junior Java Script Developera (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijave se zaprimaju do 31.01.2022. Traži se kandidat s minimalno 3 godine radnog iskustva kako bi imao dovoljno stručnosti i znanja za projektiranje, izradu prototipa i razvoj novih aplikacija te razvoj i održavanje postojećih. Prijavite se putem linka.

Auro Domus d.o.o. traži Projektanta / Arhitekta (m/ž) u Zagrebu. Rok za prijavu je 10.02.2022. Posao uključuje izradu idejnog projekta, projektno-tehničke dokumentacije i 3D vizualizacije. Prijavite se putem brze prijave.

Plinoservis Kuzman traži Tajnika (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijaviti se možete do 03.02.2022. Zahtijeva se preciznost, točnost i usmjerenost na detalje u radu te komunikativnost i napredno poznavanje rada u MS Office paketu. Prijavite se ovdje.

Wasi d.o.o. zapošljava Administrativnog djelatnika (m/ž) u Zagrebu. Rok za prijavu je 04.02.2022. Poslodavac traži 2 djelatnika od kojih očekuje samostalnost i proaktivnost te brzinu i točnost u radu. Prijave se zaprimaju putem brze prijave.

Zamax Plin d.o.o. traži vozača kamiona (m/ž). Traži se osoba s vozačkom dozvolom B+C, a poželjno je i E kategorije te kod 95, prednost je posjedovanje ADR-a ali može se i naknadno položiti. Kandidat koji ispunjava tražene uvjete može se prijaviti do 30.01.2022. putem brze prijave.

Viking projekt d.o.o. zapošljava Projektanta vodovoda i odvodnje u visokogradnji (m/ž). Rad se izvršava u Zagrebu, a prijaviti se možete do 07.02.2022. Traži se inženjer građevine ili strojarstva s 5 godina radnog iskustva. Prijave se zaprimaju putem linka.

Moto-Plepelić d.o.o. traži Konobara (m/ž). Mjesto rada je Velika Gorica. Poslodavac nudi stalni radni odnos i redovnu plaću u iznosu od 4000kn do 7000kn. Prijave se zaprimaju do 31.01.2022. putem brze prijave.

PLIVA Hrvatska d.o.o. zapošljava Višeg projektnog menadžera u globalnoj nabavi (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijave traju do 13.02.2022. Kandidat mora imati završenu minimalno višu stručnu spremu i 5 godina radnog iskustva. Prijave se zaprimaju putem linka.

Albidus d.o.o. traži Stručnog suradnika za ordinacije i ljekarne (m/ž) u Zagrebu. Poslodavac nudi stimulativna primanja, ugodnu radnu atmosferu, službeni mobitel, tablet i automobil  te zasnivanje stalnog radnog odnosa nakon probnog roka. Prijave se zaprimaju do 31.01.2022. putem brze prijave.

Za dodatnu ponudu poslova kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Želimo vam sreću prilikom prijave!