Početna Događanja Tjedan za stand up i radionice iz cijele regije!

Tjedan za stand up i radionice iz cijele regije!

321
0

Bosanci popravljaju i najgori dan u tjednu, uvijek omraženi ponedjeljak. Zato smo Made in Bosnia stavili baš u ponedjeljak 9.12. jer će vas smijehom pripremiti na cijeli tjedan. Made in Bosnia show je dua iz Bosne, Filipa Andronika i Hazima Mujčinovića koji je rasprodan u kojem god se gradu održao.

Još jedan stand up komičarski duo, Marina Orsag i Aleksandar Perišić, nastupa u utorak (10.12.) sa svojim regionalno poznatim Kaj Bre?! show-om. Ovaj stand up “fajt” s best of forama na temu srpsko-hrvatskih odnosa, istovremeno oduševljava i educira pune dvorane po cijeloj regiji.

Osim uvijek odličnih stand up predstava, tu je i Smartchange radionica Jelene Marković na kojima istovremeno možete raditi na sebi i pridonijeti dobrotvornoj akciji jer svi prihodi radionica odlaze Dječjoj onkologiji na Rebru. Radionica “Ciljevi i samo sabotaža” održat će se 11.12 u srijedu. Nakon radionice održat će se panel i možete pogledati izložbu Jelene Marković.

U četvrtak (12.12) je vrijeme za 7 smrtnih grijeha, tematski stand up koji je najkontroverzniji, ali zato svi nasmijani mogu otići na ispovijed nakon showa jer će vas komičari nasmijavati sa svojim vrhunskim forama o religiji, običajima, crkvi i ostalom.

U petak prije izlaska će publika s Tinom Sedlarom proslaviti njegovih 9 godina rada na rasprodanom showu Ukratko. Za subotnje zagrijavanje vas očekuje Novi tekst vol 2 (14.12) na kojem naši komičari predstavljaju svoj novi materijal, a nakon te predstave slijedi druga na kojoj će se amaterski komičari okušati u stand up- u, Late Night Open Mic na kojem je upad besplatan pa možete ostati nakon prve predstave ili se pridružiti nakon i popiti par pića prije nego se preselite u neki klub.

Nedjelju (14.12) smo rezervirali za još jednu u nizu RECI Božić radionica, radionice prvog održivog adventa koje se održavaju u Studiju Smijeha i besplatne su. Ovu nedjelju na redu je dječja radionica na kojoj djeca osmisle bajku i onda ju i odglume. Dovedite svoju djecu da se zabave i maštaju!