Početna Događanja Tjedan ljepote: kozmetički tretmani po jednistvenoj cijeni od 100 kuna

Tjedan ljepote: kozmetički tretmani po jednistvenoj cijeni od 100 kuna

Udruženje kozmetičara Republike Hrvatske, koje okuplja stručnjake s višegodišnjim iskustvom iz područja kozmetologije, tradicionalno osmu godinu za redu organizira „Tjedan ljepote“  koji će se održati u periodu od 8.02. do 14.02.2021.u kozmetičkim salonima diljem Hrvatske.

Tijekom trajanja ove manifestacije i ujedno najljepšeg  tjedna u godini, saloni koji sudjeluju nudit će različite kozmetičke i beauty tretmane po fiksnoj cijeni u iznosu od 100 kuna, a čija je vrijednost u redovnoj ponudi višestruko veća. Popis salona koji sudjeluju u ovoj manifestaciji, kao i usluga i tretmana koje nude, dostupan je službenoj stranici Tjedna ljepote: tjedan-ljepote.hr.

Kupone za Tjedan ljepote moguće je kupiti u navedenim salonima od 01. veljače, a mogu se koristiti do kraja ožujka ili u dogovoru sa salonom. Kuponi su prenosivi na drugu osobu tako da su i odličan poklon za Valentinovo ili neku drugu posebnu prigodu.

Cilj ove manifestacije je potaknuti građane da u ovom ubrzanom načinu života odvoje vrijeme za sebe i zastanu na trenutak. Kroz Tjedna ljepote, Udruženje kozmetičara RH želi osvijestiti građane kako kozmetički saloni ne nude samo tretmane uljepšavanja nego njihove usluge imaju važnu ulogu i u očuvanju zdravlja.

Humanitarna strana najljepšeg tjedna

Najljepši tjedan u godini „Tjedan ljepote“  ima i svoju humanitarnu stranu jer se dio sredstava uvijek donira u humanitarne svrhe. Ovo, osmo izdanje, „Tjedna ljepote“ dio sredstava donirat će udruzi „RTL pomaže djeci“ jer na taj način zajedničkim snagama pomažemo onima kojima je to najpotrebnije – djeci.

Stoga, ne propustite odlazak u kozmetički salon u najljepšem tjednu u godini, isprobajte tretman koji vam je već neko vrijeme na popisu želja jer na taj način podržavate i humanitarni cilj ove manifestacije!

Za vrijeme trajanja Tjedna ljepote je i dan zaljubljenih – Valentinovo pa ova manifestacija dođe kao i savršeno rješenje za poklon dragoj osobi.

Popis gradova i salona možete pronaći na službenoj internetskoj stranici Tjedan ljepote: tjedan-ljepote.hr kao i na društvenim mrežama.

Pratite nas na Facebooku i Instagramu gdje se redovito objavljuju najnovije informacije vezane uz „Tjedan ljepote“.

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here