Početna Moj Zagreb Novosti Tisak povodom blagdana darivao djecu prigodnim poklonima

Tisak povodom blagdana darivao djecu prigodnim poklonima

821
0

Foto: PRESSCrveni Nosevi i predstavnici Tiska posjetili Caritasovu kuću za zbrinjavanje djece s tjelesnim ili mentalnim oštećenjem “Bl. Alojzije Stepinac” – Brezovica 

Jučer su članovi Uprave Tiska zajedno s udrugom Crveni Nosevi posjetili Caritasovu kuću za zbrinjavanje djece s tjelesnim ili mentalnim oštećenjem “Bl. Alojzije Stepinac” – Brezovica. Tim su povodom klaunovidoktori održali zabavan program koji je oduševio sve prisutne, a dodatan osmijeh na dječja lica izmamili su pokloni koje su im predstavnici Tiska uručili.

Ovaj zajednički posjet nastavak je uspješne suradnje između Tiska i udruge Crvenih Noseva. Naime, na kioscima Tiska se može kupiti slikovnica Udruge „Doktor Crveni Nos“ čiji prihod od prodaje ide u humanitarne svrhe odnosno time se financira djelovanje Udruge Crveni Nosevi.

Prilikom uručenja poklona, predsjednik Uprave Tiska Dražen Kocijan je istakao „Mi u Tisku svjesni smo važnosti pomaganja zajednici u kojoj djelujemo i principe društveno odgovornog djelovanja nastojimo ugraditi u naše svakodnevno poslovanje. Pored ostalih projekata vezanih za samo poslovanje, rado sudjelujemo i u humanitarnim projektima koji su namijenjeni našim najmlađima. Jedan od takvih je i suradnja s udrugom Crveni Nosevi koji uveseljavaju naše najmlađe onda kada im je najteže – kad su bolesni. Prilikom današnjeg posjeta i mi smo dobili neprocjenjiv dar – njihov osmjeh koji nas je napunio entuzijazmom za nove slične projekte i u 2014. godini.“

„Ovo je prvi posjet klaunovadoktora ovoj kući, iako smo se već družili s djecom iz kuće i to prilikom njihova posjeta Dječjem odjelu knjižnice na Knežiji u svibnju ove godine. Jako nas veseli što smo zahvaljujući suradnji s tvrtkom Tisak bili u mogućnosti ponovno u klaunovskim cipelama i s crvenim nosevima posjetiti djecu iz kuće i družili se s njima u ovo blagdansko vrijeme.

Zahvaljujemo se na podršci tvrtki Tisak koja je omogućila građanima diljem Hrvatske da kupnjom slikovnice učine dvostruko dobro djelo jer se prodajom slikovnice širi priča o važnosti podrške bolesnoj djeci, kao i njihovim roditeljima te se prikupljaju sredstva za posjete bolesnoj djeci.“, dodala je Mladenka Majerić, izvršna direktorica Crvenih Noseva.