Početna Vijesti Kultura The Cotton Club u Saloonu

The Cotton Club u Saloonu

977
0

Discotheque Saloon od sutra, 18. ožujka će iznova, novim bogatim programom  privlačiti ljubitelje koncerata i svirke uživo. Bit će to The Cotton Club, večer ispunjena bogatom glazbenom tradicijom swinga, jazza, soula i funka. Vrhunsku zabavu jamči izvedba kućnog The Cotton Club Banda – Domino Effect na čelu sa vokalisticom, Tenom Vodopijom.

[singlepic id=95 w=320 h=240 float=left]Već po nazivu jasno je da klub Saloon, koji ove godine slavi četrdesetu obljetnicu postojanja, odaje počast jednom od najslavnijih svjetskih klubova, legendarnom njujorškom The Cotton Clubu. Taj klub utemeljen davne 1923. godine bio je stjecište ponajboljih glazbenika New Yorka i Amerike i mitsko mjesto urbane zabave, gdje su dolazili jednako poznati i slavni gosti. Velika tradicija biti će nastavljena u Saloonu, svakog četvrtka. Bit će to zabava, kakva je upravo nedostajala u ponudi Zagreba, za sve one urbane sladokusce koji žele uz dobar provod i popularnu, a rijetko izvođenu glazbu.

Program počinje u 21 sat, a namijenjen je  starijima od 22 godine. Svaki četvrtak nuditi će nova iznenađenja i gostovanja renomiranih glazbenika i umjetnika na pozornici kluba.