Početna Događanja The Barbers – „Brijački“ team

The Barbers – „Brijački“ team

3020
0

Marko Šimunović je kako svojim izgledom, tako i svojim profesionalnim radom upečatljiv, a za njega možemo reći da je sve samo ne tipičan frizer. Iako mlad, iza sebe ima zavidnu 15-godišnju karijeru.

Iz Slavonskog Broda je 2010. došao u Zagreb i stekao iskustvo u ZGAT-u, Frizeraju i studiju Mila. Vlasnik je Polypus hair studija, koji uspješno radi od 2012. Svakim danom salon broji sve više klijenata željnih modernih, nepravilnih, a nosivih frizura, te novih trendova u stiliziranju i bojanju kose. Stalno se usavršava na seminarima, a i sam redovito održava stručne edukacije.

Marko Simunovic - on stage - hairstlye news 2Ono što Marka veseli je to što je u njegovom studiju sve veća potražnja za uslugama barberinga, te retro (muškim) frizurama iz perioda od 1900. do 1960. godine. Marko je poznat po tome što promovira i živi retro i vintage stil, a inspiraciju pronalazi u američkoj kulturi prve polovine 20. stoljeća.

Stari brijački zanat osim u svom salonu, promovira kao aktivni član The Barbers tima po čemu je postao poznat i široj javnosti. Zadnjih nekoliko godina gostuje na brojnim festivalima koji okupljaju zaljubljenike u retro, stare zanate, automobile i motore, kao što su: Vintage Zagreb festival, Dolce Vita, Trash and Burn i sl.

Marko ima velike planove i možete od njega očekivati još puno kreativnih projekata koji spajaju sve njegove ljubavi: barbering, stare zanate, rockabilly glazbu, uz fino piće, bicikle, motore i naravno lijepe dame.