Početna Vijesti Teško ozlijeđeni u dvije prometne nesreće

Teško ozlijeđeni u dvije prometne nesreće

525
0

U Zagrebu su u posljednja 24 sata dvije osobe teško ozlijeđene u prometnim nesrećama, najavljuju iz Policijske uprave zagrebačke.

Danas oko 2 sata poslije ponoći u Sv. Ivanu Zelini, u Blaževodolu u Blaževdolskoj ulici, dogodila se prometna nesreća. 28-godišnjakinja je s Citroenom C2, zagrebačkih registracijskih oznaka ulaskom u zavoj izgubila nadzor nad automobilom, udarila u betonski rubnjak i prevrnula se na zemljanoj površini. U prevrtanju vozilom, vozačica se teško ozlijedila, a liječnička pomoć joj je pružena u KB Dubrava.

U Ulici kralja Zvonimira u četvrtak oko 18 sati, dogodila se još jedna prometna nesreća u kojoj je vozač motocikla teško ozlijeđen. Nepoznati vozač Škode Octavie, nepoznate registracije, prestrojavanjem iz jednog kolničkog traka u drugi, doveo je u opasnosti druge sudionike u prometu. Nastradao je 26-godišnji vozač motocikla marke Piaggo Beverly zagrebačkih registracijskih oznaka, jer je pokušavao izbjeći nalet Škode Octavije. Motociklist je naglo zakočio pri čemu je izgubio nadzor nad motociklom i pao. Ozlijeđenom je liječnička pomoć pružena u KB Sestara milosrdnica.