Početna Izbor Terrakom do 1. prosinca 2015. usluge nudi bez ugovorne obveze

Terrakom do 1. prosinca 2015. usluge nudi bez ugovorne obveze

Spread the love

Domaći telekom operater Terrakom u rujnu je predstavio posebnu jesensku akciju koja svim novim korisnicima omogućava pretplatu na bilo koji od SOLO, DUO ili TRIO paketa usluga bez obvezivanja ugovorom i bez plaćanja aktivacijske naknade. Akcija “Bez ugovorne obveze” korisnicima je na raspolaganju do 1. prosinca 2015. godine.

Cijene paketa tijekom nove jesenske akcije identične su cijenama uz standardnu ugovornu obvezu, a pritom je nakon podmirivanja prvog računa moguće promijeniti brzinu interneta ili bilo koju od ugovorenih stavki. Osim toga, ukoliko će korisnik poželjeti prekinuti s korištenjem usluge, a zatražio ju je u periodu do 1. prosinca 2015., moći će to učiniti bez plaćanja naknade za prijevremeni raskid.

U Zagrebu te dijelovima Sesveta i Kutine, Terrakom na vlastitoj optičkoj infrastrukturi nudi uslugu neograničenog pristupa internetu brzine i do 100 Mbps, zatim uslugu digitalne i analogne kabelske televizije te uslugu telefonskog priključka. Na nacionalnoj razini, usluga interneta dostupna je putem klasične telefonske linije (ADSL), dok je usluga televizije dostupna putem satelita.

Cijene DUO i TRIO paketa izrazito su pristupačne korisnicima pa je tako na Terrakom optici moguće kombinirati dvije usluge za minimalno 109, a maksimalno 249 kn/mj, dok je raspon cijena za TRIO pakete između 179 i 289 kn/mj. Među najpovoljnijim DUO paketima na Terrakom optici izdvaja se kombinacija flat interneta brzine do 5 Mbps i usluge telefona koja omogućava 55 besplatnih minuta prema fiksnim telefonima unutar Republike Hrvatske, a u ponudi je dostupan za 139 kn/mj. Ljubiteljima ultra brzog surfanja namijenjen je DUO OPTIK „100.net + digi.tv“, koji za 249 kn/mj osigurava brzine do 100 Mbps te više od 70 digitalnih TV programa. Isto tako, najpovoljniji među TRIO paketima na Terrakom optici je TRIO OPTIK „5.net + multi.tv + basic.tel“ koji za 179 kn/mj omogućava brzinu surfanja do 5 Mbps, više od 40 analognih TV programa te 55 besplatnih minuta prema fiksnim telefonima unutar Republike Hrvatske. Najbrži je svakako TRIO OPTIK „100.net + digi.tv + flat.tel“ koji za 289 kn/mj osim brzine surfanja do 100 Mbps, korisniku na raspolaganje stavlja više od 70 digitalnih TV programa te pozive prema svim domaćim mobilnim i fiksnim destinacijama, kao i fiksnim brojevima unutar EU, za 0 kn/min.

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here