Početna Događanja Svjetski dan sladoleda u Orijentu

Svjetski dan sladoleda u Orijentu

43
0

Povodom Svjetskog dana sladoleda koji se obilježava 19. srpnja, od 13. do 19. srpnja zagrebačka slastičarnica Orijent obilježit će kao tjedan sladoleda u kojem će predstaviti nove okuse. Noviteti ovogodišnjeg tjedna sladoleda bit će sladoledi od lubenice i chia sjemenki, te sladoled od Bellinija i breskvi.

Sladoled Bellini

Retro koktel od pjenušca i breskvi na glasu kao jedan od deset najpopularnijih koktela svih vremena. S obzirom na to da su ovih dana ljudi željni bezbrižnosti, osmislili su sladoled koji prati sezonu breskvi, a Bellini je taj koji će ovom sladoledu ‘’za odrasle’’ dati notu bezbrižnosti.

Žele od pjenušca u sladoledu će vas podsjećati na mjehuriće, dati notu razigranosti i probuditi veselje.

Sladoled Santa Lu-chia

U Santa Lu-chia sladoledu otkrit ćete sorbet koji savršeno odaje dojam kao da ste zagrizli u sočnu lubenicu, a chia sjemenke sladoledu daju teksturu, pridodaju zanimljivom izgledu sladoleda i korisne su za zdravlje.

Orijentovi novi ljetni hitovi, koje su kreirale Šeherezada Sučević i Ildeza Tahiri Martelanc, okusom i izgledom nastavljaju tradiciju originalnosti, maštovitosti i okusa koji oduševljava.

Orijent je jedna od najdugovječnijih zagrebačkih slastičarnica čija povijest seže do 1936. poznata po kvaliteti sastojaka te recepturama koje se čuvaju u obitelji.

Novi okusi sladoleda moći će se probati od 13. srpnja u Orijent slastičarnici u Maksimirskoj 34, te na novoj lokaciji u Petrinjskoj 2.