Početna _playlist Sve za nju: Moj je život moja pjesma

Sve za nju: Moj je život moja pjesma

613
0
Moj je život moja pjesma

Moj je život moja pjesmaU povodu današnjeg Nacionalnog dana borbe protiv raka dojke i mjeseca listopada posvećenog borbi protiv raka dojke Udruga “Sve za nju” pripremila je koncert i dan otvorenih vrata.

U dvorani Vatroslava Lisinskog 7. studenog nastupiti će četiri glazbenice iz regije – Nina Badrić iz Hrvatske, Maya Sar iz Bosne i Hercegovine, Karolina Gočeva iz Makedonije te Aleksandra Radović iz Srbije. Koncert pod nazivom “Moj je život moja pjesma” pod visokim je pokroviteljstvom predsjednika Republike Ive Josipovića. Sav prihod bit će doniran Udruzi “Sve za nju”.

U srijedu 19. listopada od 15 do 19 sati u Centru za psihološku pomoć ženama oboljelima od raka, u Ulici Kneza Mislava 10 bit će dan otvorenih vrata pa udruga poziva sve zainteresirane da navrate. Bit će im na raspolaganju za sve odgovore o bolesti raka dojke te će ih upoznati s terapeutima i uslugama koje Centar besplatno pruža.

Centar za psihološku pomoć ženama oboljelima od raka daje individualnu i grupnu psihološku pomoć, tematska predavanja i radionice, jogu za oboljele, psihoterapiju kroz ples i pokret te smještaj ženama koje dolaze u Zagreb na liječenje ili kontrolu.

[youtube lqlorU4hKo8 nolink]