Početna Moj Zagreb ZG Holding Sve prednosti svadbe na Sljemenu

Sve prednosti svadbe na Sljemenu

Spread the love

mladenciU sastavu Zagrebačkog holdinga je i poslovna jedinica Sljeme-Medvednica u kojoj su ljeto odlučili iskoristiti za nove usluge. Dok u gradu vladaju teško podnošljive vrućine na Sljemenu je desetak stupnjeva manje, a Tomislavov dom i apartmanska kuća Snježna kraljica čekaju posjetitelje. Neće dugo biti prazni – nude se kao idealan prostor za svadbe.

Novopečenim bračnim parovima i njihovim uzvanicima na “najvažnijem danu u životu” nudi se odlična hrana, vrhunski spremljena tradicionalna jela, ugodan interijera i još ljepši eksterijer, 17 apartmana za odmor gostiju nakon svadbene noći i cijene koje će se svidjeti onima koji će podmirivati troškove.

mladenciTakođer, mladenci koji žele crkveno vjenčanje mogu ga imati u posebnom ugađaju kapelice Majke Božje Sljemenske te na terasama oba objekta. Gotovo da nema zamisli koja se ne može realizirati. Svadba na otvorenom? Na livadi uz  apartmansku kuću dovoljno je prostora i za luksuzno opremljeni šator i za ceremoniju i veselje pod vedrim nebom.

Za više informacije i rezervacije možete se javiti na kontakte:
Snježna kraljica – tel: +385 1 4604 555, [email protected]
Hotel Tomislavov dom – tel. +385 1 4560-400; fax. +385 1 4560-401; [email protected]

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here