Početna Izbor Sve ono o čemu smo čitali u bajkama…

Sve ono o čemu smo čitali u bajkama…

909
0

Drvena kućica građena u Honka stilu, u malenom mjestu Mirkopolje, svega 60 km od Zagreba, jedno je sasvim jednostavno, no nadasve inspirativno mjesto za odmor. Svojim bajkovitim interijerom i eksterijerom predstavlja pravi bijeg od stvarnosti, o kojem svi ponekad sanjamo. Daleko od svakodnevne gradske gužve, prometa, užurbanog načina života, idealno je mjesto za punjenje baterija u čarobnoj prirodi.

_59A1301

Ondje je sve ono o čemu smo čitali u bajkama, pretočeno u stvarnost… Uz idilično okruženje prekrasnih šuma, vlastitog potoka te neposredne blizine rijeke Kupe, unutar okućnice, koja se prostire na više od 3000 m2, svoje su mjesto pronašli i voćnjak, uređene staze, vrt, dva platoa za ribolov te vlastito kupalište za osvježenje u vrućim ljetnim danima.

Predivne šume za pješačenje, golf teren, biciklističke staze, vinske ceste – Vivodina i prelijepi slapovi i parkovi u Karlovcu, samo su dio aktivnosti koje će zasigurno oduševiti sve posjetitelje, posebice one avanturističkog i znatiželjnog duha.

_59A1334

Mjesto je ovo koje slavi kvalitetu života, ekološku osviještenost i sjedinjenost uma, duha i tijela, gdje se moderna tehnologija i arhitektura savršeno spajaju s ekološkom izgradnjom i mirnim okruženjem. Stoga si ove godine priuštite odmor na kojem ćete biti potpuno relaksirani i ispunjeni.

Sve dodatne informacije i detalji mogu se dobiti na: [email protected]