Početna Događanja Sve o pelenama

  Sve o pelenama

  Spread the love

  S dolaskom bebe, treba se opskrbiti s odgovarajućim pelenama, saznati kako promijeniti pelenu a da vas beba ne popiški ili pokaka, kako izbjeći pelenski osip, te kako njegovati pupak.

  Kako bi pomogli roditeljima i olakšali im u tome, stručnjaci iz SimBexa Hrvatska i Najsretnije bebe Hrvatska su osmislili radionicu, Sve o pelenama. Uz certificiranu edukatoricu međunarodno priznatog programa The Happiest Baby, Ivu Brčić, polaznici će vježbati na lutki Diani kako promijeniti pelenu bez nezgode, te će saznati sve o prednostima eko pelena i kako pridonose zdravlju njihovih mališana.

  Pridružite nam se na dvosatnoj radionici Sve o pelenama i naučite:

  • toksini u neekološkim pelenama i utjecaj na bebino zdravlje
  • sve o eko pelenama i njihovim prednostima
  • tehnike za lakše mijenjanje pelena
  • kako izbjeći neugodan miris kod pelena
  • pelene i njega pupka
  • kako izbjeći pelenski osip

  Polaznike očekuje i nagradna igra s vrijednim poklon paketom!
  Radionica je besplatna i održava se 29.7. 2017. u 10 sati u Simbex sanitetskoj kući na adresi Trnjanska 59a, 10 000 Zagreb

  Broj mjesta je ograničen stoga je potrebno svoj dolazak najaviti na:
  Email: [email protected]
  Tel: 0989008634

  O voditeljici:

  Iva Brčić, predsjedica udruge Najsretnija beba Hrvatska, međunarodno je priznata The Happiest Baby certificirana edukatorica. Svoj rad je usmjerila prema educiranju roditelja kako smiriti plač beba i kolike, produžiti spavanje, zaustaviti ispade bijesa i izgraditi komunikaciju s djecom. Provodi prevenciju sindroma tresenog djeteta i obiteljskog nasilja nad djecom, te se bavi istraživanjem utjecaja medija na djecu i mlade. Kao stručna suradnica djeluje na portalima roditelji.hr, klokanica, u časopisu mama&beba, te je dio stručnog tima Abecede roditeljastva. Surađuje s vrtićima i školama, te provodi gost predavanja na Učiteljskoj akademiji s temama vezanim za odgoj i utjecaj medija na djecu.

  Odgovori

  Please enter your comment!
  Please enter your name here