Početna Sport Susret vodstava 8 europskih nacionalnih odbojkaških saveza u Zagrebu

Susret vodstava 8 europskih nacionalnih odbojkaških saveza u Zagrebu

813
0

”Cilj nam je na ovakvim susretima sustavno i trajno unapređivati dosadašnje dobre odnose i podizati ih na još kvalitetniju razinu, obzirom da je izborom novog čelništva europske odbojke regija jugoistočne Europe dobila na svom značaju i specifičnoj težini”, izjavio je Zdeslav Barač, predsjednik Hrvatskog odbojkaškog saveza i član Izvršnog odbora europskog odbojkaškog saveza (CEV) povodom susreta vodstava osam europskih nacionalnih odbojkaških saveza na najvišoj razini u večernjim satima u utorak, 15. prosinca 2015. u hotelu Palace u Zagrebu.

Uz Aleksandra Boričića, predsjednika CEV – a i Odbojkaškog saveza Srbije (OSS) na susretu su sudjelovali predsjednici europskih saveza Dancho Lazarov (Bugarska), Ozkan Mutlugil, (Turska) ujedno i rizničar CEV-a, Metod Ropret (Slovenija), Milutin Popović (Bosna i Hercegovina), Cvetko Pajković (Crna Gora) te Petar Jovanovski (Makedonija).

”Uvjereni smo da će ovakvi susreti ubuduće pridonijeti razvoju niza novih zajedničkih aktivnosti i projekata u cilju prepoznavanja i ojačavanja odbojke na ovim prostorima, inače po broju igrača i igračica, prema podacima UN – a, najmnogobrojnijeg sporta na svijetu”, naglasio je na Boričić, predsjednik CEV-a.