Početna Vijesti Zanimljivosti Sulejman i Hurem ove nedjelje na odjelu tepiha!

Sulejman i Hurem ove nedjelje na odjelu tepiha!

1846
0

sulejman-huremDok će Marijana Batinić i Petra Nižetić pričati jednu od najpoznatijih povijesnih ljubavnih priča, kupci Lesnine Jankomir osvajat će vrijedne nagrade i poklone iznenađenja.

Lesnina, vodeći trgovački lanac u opremanju doma, u nedjelju 16. ožujka 2014. bit će idealno mjesto za potpuni obiteljski provod. Tom će prigodom svi posjetitelji i kupci na odjelu tepiha na 1. katu Lesnine Jankomir imati priliku slušati najljepše ljubavne priče. U ambijentu iz 1001 Noći bit će ispričana jedna od najpoznatijih ljubavnih priča koja je obišla svijet, priča o turskom heroju Sulejmanu i njegovoj fatalnoj i vrlo utjecajnoj Hurem.

Život i vladavina jednog od najvećih turskih osvajača, haremske intrige, dvorske zavrzlame, ljubavna pustolovina Sulejmana i Hurem, bit će dio nedjeljnog poslijepodneva, a da doživljaj bude potpun, kupci će uz slušanje priča moći besplatno ispijati kavu i čaj.

Dvije poznate TV voditeljice, Marijana Batinić i Petra Nižetić naći će se ovog puta u ulozi naratora priča i glavnih animatora događaja. Njih će dvije povesti sve kupce Lesnine, i mališane i njihove roditelje i sve ostale posjetitelje, na zanimljivo putovanje kroz nezaboravne povijesne ljubavne bajke. Priče koje su obišle svijet i priče koje traju i duže od 1001 noći bit će ispričane u Lesnini u nedjelju 16. ožujka 2014. u vremenu od 11 do 17 sati.

Za još potpuni doživljaj, a kao i prilikom svakog događanja, Lesnina će bogato nagraditi svakog svog kupca. U osvajanju vrijednih nagrada i poklona iznenađenja moći će sudjelovati svi posjetitelji koji se uključe u novu nagradnu igru nazvanu Lesnina Kockica. Riječ je o kocki koja sadrži dva dobitna polja i koja će biti dostupna svakom kupcu u prostoru Lesnine Jankomir.

Svaki sudionik igre koji točno odgovori na postavljeno pitanje prilikom bacanja Kockice, osvojit će jednu od vrijednih nagrada ili poklona iznenađenja.

Vrijednosne novčane nagrade, neponovljivi popusti na kupnju, vikend putovanja na destinacije iz snova, kao i Lesnina proizvodi za uređenje i opremanje interijera, samo su dio nezaboravne priče koju Lesnina Jankomir priprema za nadolazeći vikend.