Početna Vijesti Business Stvarna cijena brzih kredita

Stvarna cijena brzih kredita

64
0

Brzi krediti online brzo su stekli popularnost među kreditima na hrvatskom tržištu, a svojim širokim asortimanom proizvoda i brzom dostupnošću novca, privlače sve više i više Hrvata. Za ovakve kredite prijavljuju se muškarci, žene, mlade i starije osobe. Nude se prikladni krediti za starije osobe, kao i dodatke na minimalne plaće.

Čini se da su mnogi koji su ranije čuli za brze kredite upoznati s pojmovima poput kamata i troškova realizacije kredita. Međutim, ne mogu svi znati točno što ti pojmovi pokrivaju. Ako se nađete u situaciji kad vam je kredit prijeko potreban, žurba za kreditom može vas koštati više nego ste u početku očekivali. Iz tog razloga prije podnošenja zahtjeva za brzi kredit online, potrebno je odabrati kredit koji je za vas najpovoljniji u datom trenutku.

Brzi krediti razlikuju se od bankovnih kredita , između ostalog i zbog viših kamatnih stopa. Međutim, mnogi zajmodavci nude beskamatne kredite za nove korisnike do 3.000 kuna uz rok otplate do 30 dana. Ovi krediti imaju 0% kamatne stope, što znači da iznos koji posudite, u roku od 30 dana isti taj iznos ćete i vratiti.

Jesu li brzi krediti jeftiniji od bankovnih kredita? Istina je da je doista moguće dobiti kredit bez plaćanja dodatnih kamata, ali ponekad zajmodavci u takve kredite upisuju dodatne naknade. To može biti naknada za kredit ili kreditni račun, naknada za obradu plaćanja, naknada za izdavanje gotovine, naknada za izmjenu ugovora i još mnoge druge. Dakle, kamate su u tom slučaju zamjenjene drugim premijama.

Jedan od najpopularnijih zajmodavaca brzih kredita online je Ferratum. Naime, Ferratum je jedan od prvih međunarodnih pružatelja mobilnog bankarsta koji se pojavio na Hrvatskom tržištu. Posluje pouzdano i sigurno već 13 godina i imaju oko 2 milijuna klijenata.

Njihovo poslovanje je vrlo transparentno te nemaju skrivenih troškova.