Početna _playlist Što u Dinamu očekuju od utakmice u Helsinkiju

Što u Dinamu očekuju od utakmice u Helsinkiju

606
0

Kovačić i JurčićHrvatski prvak u utorak putuje u Finsku gdje će u srijedu odigrati prvu utakmicu trećeg pretkola Lige prvaka protiv “Helsinkija”. Na konferenciji za novinare o tome je govorio trener Dinama Krunoslav Jurčić.

– Ja sam ih gledao na snimkama, a moji pomoćnici su ih pratili i uživo. Dominantni su u Finskoj, a u završnicu dolaze s mnogo igrača. Ipak, još jednom ističe, najvažniji je Dinamo, odnosno to da ponovimo pristup koji smo pokazali u Azerbajdžanu. Moramo popraviti realizaciju, ali idemo kao optimisti i želimo već u Finskoj riješiti pitanje prolaska u sljedeći krug- rekao je Jurčić.

Naime, Dinamo je nedavno odnio pobjedu nad azerbajdžanskim prvakom Neftčijem, a o možebitnim usporedbama, Jurčić nije baš imao mnogo za reći.

– Teško je uspoređivati te dvije momčadi. “Neftči” u domaćoj ligi ima zahtjevnije utakmice, a Helsinki igra puno ofenzivnije protiv svojih prvenstvenih konkurenata- dodao je Jurčić.

Ipak, među protivničkim imenima Jurčić je istaknuo veznog igrača Helsinkija – Baha i napadača Pukkija.

Mlada nada hrvatskog nogometa Mateo Kovačić koji se pokazao dobitnim rješenjem u utakmici protiv Intera iz Zaprešića imao je samo riječi hvale za trenera te se veseli svojim danima u “Europi”. (www.infopunkt.tv)

Jurčić o Helsinkiju

[infopunkt 3236&video=02 nolink]

…o utakmici

[infopunkt 3236&video=03 nolink]

…o igračima

[infopunkt 3236&video=04 nolink]

[infopunkt 3236&video=05 nolink]

…o usporedbi “Helsinkija” i “Neftčija”

[infopunkt 3236&video=06 nolink]

Kovačić o igri

[infopunkt 3236&video=07 nolink]

…o mladoj reprezentaciji

[infopunkt 3236&video=08 nolink]