Početna Događanja Što slušate uz doručak?

  Što slušate uz doručak?

  791
  0

  Ove subote, 23. travnja od 10 do 17 sati, Croatian Design Superstore ponovno je neizostavna postaja za subotnji doručak i druženje uz vrhunsku glazbu!

  Krenula je proljetna sezona popularnog programa FRüHSTüCK, čija će vesela ekipa po drugi puta gostovati sa svojom glazbeno-kulinarskom pričom na adresi Martićeva 4.

  Dobro uhodani tim DJ-a koji stoji iza ovog uspješnog subotnjeg programa – mića, phillipe i Oberön, zajedno s gostom Denisom Beifussom, pobrinut će se da vikend u zagrebačkom Design Districtu započne uz najbolje zvukove hip-hopa, jazza, soula i funka.

  Osim dobre glazbe, na menijima će gosti po pristupačnim cijenama pronaći zdrave i ukusne zalogaje i napitke koji su posebno osmišljeni samo za ovu prigodu: Büro24/7, Mixmag, CDSS i FRüHSTüCK menü! Posjetitelji će uživati u bezglutenskim pitama od jabuka, smoothieju, ukusnim vege ili mesnim sendvičima te odličnim zlevankama. Sve to uz šalicu dobre kave ili čaja upotpunit će najbolji hangover doručak u gradu!

  Nekim od posjetitelja FRüHSTüCKa u Croatian Design Superstoreu podijelit će se tri ukusna dara! Sve što morate napraviti je najkasnije do petka, 22. travnja do 17 sati na wallu eventa (goo.gl/76kRbL) objaviti link koji odgovara na pitanje: Što slušate uz doručak? 

  Stručni tim očekuje vaše linkove do petka, nakon čega će izabrati one koji su zaslužili jedan od tri dara – 2 kave za par, jedan menü ili dizajnerski gastro-suvenir, Croatia à la carte!
  Vidimo se u subotu od 10 sati u Superstoreu!