Početna Događanja Spremni za nove izazove

  Spremni za nove izazove

  88
  0

  U prostorima Kongresnog centra FORUM održan je  Adria Business Network #11 u organizaciji poduzetnica Željke Barišić, vlasnice Forca Digital Agency (www.forcadigitalagency.com) i Kristine Krstinić, vlasnice MIKRIS Project Managementa (www.mikris.eu). Cilj događaja je poslovno umrežavanje u Hrvatskoj i regiji, stvaranje poslovnih prilika te poticanje kontinuirane edukacije.  Događaj nudi mogućnost da se svi sudionici bolje upoznaju te u neformalnom dijelu kvalitetnije i ciljano umrežavaju.

  Gost predavač bio je investitor i poduzetnik Saša Cvetojević, osnivač i vlasnik brojnih tvrtki, komunikator godine 2014., član hrvatskog žirija za nagradu EY – poduzetnik godine, aktivni promotor e-mobilnosti, prvi vlasnik električnog automobile Tesla u regiji te prva osoba koja je električnim automobilom prešla pustinju Sahara.

  Organizatorice i voditeljice o atmosferi na događaju rekle su nam sljedeće:

  “Iznimno uspješno otvaranje druge sezone našeg događaja u kojem nas je naš gost sve nadahnuo i inspirirao svojim dugogodišnjim poduzetničkim iskustvom te ponekom anegdotom, što je cijelom razgovoru dalo poseban šarm. Ovaj put u publici su bila uglavnom nova lica što nas posebno veseli jer uz lojalne posjetitelje, uvijek želimo ponuditi i šansu za nova poznanstva te kvalitetan networking . Rekla bih da je odabir gosta bio pun pogodak te da je trosatno druženje dalo dovoljno pozitivne energije za pripremu sljedećeg događaja s kojim startamo već danas.” – rekla nam je nakon eventa Željka Barišić, vlasnica tvrtke Forca Digital Agency i jedna od osnivačica Adria Business Networka.

  Kristina Krstinić, vlasnica tvrtke MIKRIS Project Management u Zagrebu te također osnivačica Adria Business Networka o događaju ima sljedeće mišljenje – „Jako sam zadovoljna da je nova sezona startala ovako uspješno. Poduzetnici su nas prepoznali kao događaj na kojem mogu mnoga toga naučiti, a uz dobro društvo i umrežavanje, sklopiti i poneki unosan posao. Naš gost Saša Cvetojević nam je malo više ispričao o izazovima s kojima se susreće i dao nam nekoliko pozitivnih smjernica te savjeta za dalje. U panelu su također sudjelovali prisutni sa svojim pitanjima što je pridonijelo odličnoj atmosferi i razmjeni zanimljivih pogleda i misli.“

  Dijamantni partner događaja je A1.

  Srebrni sponzor je FINA i ManpowerGroup.

  Pokrovitelji događaja su Poliklinika Bagatin, Kongresni centar FORUM Zagreb i Kreativ info.

  Partneri su Vladimir Abicic Photography, Aero Print, Kupinovo vino – Kupilek, vina Valenta i MY MY CONCEPT.

  Medijski partneri događaja su časopis i portal Poduzetnik, časopis i portal Zaposlena, Netokracija, She.hr, Zagrebonline.hr, Story.hr, Rep.hr, Glas Istre, Flash.hr, Moja Domovina, Total Croatia News, Fama, ZgExpress te Radio 92 FM.

  Sljedeći  Adria Business Network događaj održat će se 17.11.2020. u 18 sati u Kongresnom centru FORUM Zagreb, Radnička cesta 50, 1. kat, gost događaja je Jako Andabak, vlasnik hotelske grupacije Bluesun Hotels&Resorts.