Početna Izbor Split ‘poludio’ za hit predstavom “Vla-Vla-Vlajland cabaret”

Split ‘poludio’ za hit predstavom “Vla-Vla-Vlajland cabaret”

Izvrsna  komedija “Vla-Vla-Vlajland cabaret” u izvedbi popularne Ecije Ojdanić dobrano je razbudila uspavani kulturni život grada pod Marjanom. Vikend za vikendom, gostovanje za gostovanjem, predstavu za predstavom, ulaznice  nestaju u svega nekoliko sati. Iako su sve predstave, kako kazališta Moruzgva tako i one koje potpisuje Ivan Leo Lemo, sve popularnije posljednjih godina čini se da njih dvoje nisu ni bili svjesni kako su s ovom monodramom zaista pogodili “u sridu”!

Predstava kazališta Moruzgva – ‘Vla-Vla-Vlajland cabaret’, zapravo je nastavak hit koprodukcije kazališta Kerempuh i kazališta Moruzgva – ‘Cabaret preko veze’. U tom je cabaretu posebnu simpatiju publike privukao je lik Vlajne čistačice koja se na posebno smiješan način borila za svoju egzistenciju i u toj borbi doživjela razne spoznaje atipične za vlastitu stereotipnu poziciju. Naravno, sve u svrhu zabave i pouke publici. Narodnu feministicu i zdravorazumsku heroinu, koju je maestralno utjelovila Ecija Ojdanić, sudbina je odvela, kao i mnoge građane naše zemlje, u Njemačku. Ova epizoda njezinih pustolovina prati kulturološke nesporazume i melodramatske zavrzlame koje su je snašle u toj zemlji snova mnogih naših gastarbajtera.

“Organizatori predstava Vla-Vla-Vlajland cabareta mi predlažu, obzirom na interes koji vlada za predstavu, da bi bilo najbolje da se preselim u Split, pa da igram svaku večer, kao na West Endu. To ne mogu, ali mogu doći ponovno, 20.03. i 21.03. Požurite se, nema još puno ulaznica. SPLITE, volim te ♥!” – izjavila je Ecija Ojdanić.

Nove izvedbe najpopularnijeg ovogodišnjeg cabareta održat će se u subotu, 20. ožujka, s početkom u 18:00 i 20:00 sati te u nedjelju, 21. ožujka, s početkom u 18:00 i 19:30 sati. Ulaznice su u prodaji po cijeni od 90 kn na blagajni dvorane “Lora” svaki dan od ponedjeljka 15. ožujka (ponedjeljak) u vremenu od 14:00 do 18:00 sati. Ulaznice možete rezervirati već danas  na +385 91 972 0540!

Na predstavi će se poštivati sve epidemiološke mjere.

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here