Početna Nagrade Sound Designers – RED VELVET – dijelimo ulaznice

Sound Designers – RED VELVET – dijelimo ulaznice

1628
0

Aquarius klub, Zagreb
Sound Designers – RED VELVET
Powered by GRIOTTE

Početkom zadnjeg mjeseca ove godine zaplovit ćemo u carstvo fantazije, predigre i senzualnosti! To naše novo Sound Designers carstvo nazvali smo Red Velvet!Klub će vas u subotu 3.12.2011. dočekati u crvenom ruhu uz vrući performance First entertainment Angels plesačica, no nemojte misliti da smo toliko nevini  jer već na ulazu u klub dočekati će vas grešne Griotte od Kraša!
Za sve vas koji uživate u fetishima, pripremite se za DELICATE modnu reviju Ide Šintić. Delicate je brand odjeće inspiriran terminom dark art, a bazira se na gothic, fetish i pin-up stilovima prilagođenim suvremenom i alternativnom načinu odjevanja modernog doba.

Ugođaj će svakako upotpuniti crveni kokteli Cosmoplitan i Sex in the club po primamljivoj cijeni od 30kn.Ako se pitate kako vi možete pridonijeti našem crvenom senzualnom carstvu; odgovor je jednostavan – dođite odjeveni u nešto classy crveno, nešto flirty i spontano, nađite svog isto tako crveno odjevenog para u klubu, a mi ćemo vas za to nagraditi ulaznicom za Shapeshifterse!

Dress code: classy red (flirty & spontaneous)
Show:  Delicate night- night where fetish & music make love
First entertainment sexy performance by Angels Nina & Petra

Line up:
Martyn Negro & Thalia
AKCIJA: Cosmopolitan i Sex in the club 30kn
VIP Galerija + 21 / [email protected]  +385913640241  Ivana
Sound Designers PR – Ivan Mitrović +385918833132

Dijelimo 5×2 ulaznice! Kako? Posjetite našu Facebook stranicu ili nam najkasnije do četvrtka do 18 sati pišite na [email protected]  s naznakom: ‘Želim ulaznicu’ ! Tko prvi njegove karte!