Početna Izbor Snjeguljica i sedam patuljaka u Trešnji

Snjeguljica i sedam patuljaka u Trešnji

61
0
Snjeguljica i sedam patuljaka Režija: Ivana Čoh

Svi se možemo složiti da je Snjeguljica i sedam patuljaka jedna od najpoznatijih bajki braće Grimm. Njenu popularnost dodatno je potaknuo prvi dugometražni animirani film iz 1937. godine kojem se djeca, ali i odrasli, i danas rado vraćaju.

“U našoj predstavi, koju je režirala Ivana Čoh, pokušali smo zadržati upravo bajkovitu atmosferu priče, ali i progovoriti o temama koje smatramo bitnim za odgoj i razvoj djece: dobrota, ljubav, pozitivan stav prema životnim situacijama u kojima se možemo naći, ali i o odnosu ljepote i dobrote – pojmovima koje vrlo često nesvjesno i nepravedno povezujemo.”

Zaplješćite u veselom ritmu pjesme radišnih patuljka, utvrdite znanje o tome kako i zašto nije dobro razgovarati sa strancima, napunite srce pričom o ljubavi i pravom prijateljstvu te uživajte u priči jedne hrabre mlade žene koja s osmjehom dočekuje svaku situaciju.

A jesmo li spomenuli patuljke? Njih 7! I lovca i nevjerojatno lijepu i zlu kraljicu? A čarobno ogledalo? Sve to čini našu predstavu napetom i zanimljivom. Dođite nam i na sat vremena se prepustite čarobnom svijetu ove divne bajke.

RASPORED PREDSTAVA:

30. 01. 2021., 11:00 h

Predstava za građanstvo

rezerviraj karte

30. 01. 2021., 17:00 h

Predstava za građanstvo

rezerviraj karte

31. 01. 2021., 11:00 h

Predstava za građanstvo

rezerviraj karte

31. 01. 2021., 17:00 h

Predstava za građanstvo

rezerviraj karte