Početna Događanja Sklonište Dumovec: Pas se treba birati po životnom stilu!

Sklonište Dumovec: Pas se treba birati po životnom stilu!

395
0

Gotovo svatko u Skloništu za nezbrinute životinje Grada Zagreba može pronaći za sebe savršenog psa. Poruka je to kampanje Skloništa SAMO TVOJ kojom se građane ovo ljeto potiče na udomljavanje pasa.

„Želimo da čovjek i pas čine što bolji spoj! Zato kampanjom ističemo da su psi različitih karaktera i afiniteta te da u Dumovcu ljudi različitih životnih stilova mogu pronaći psa koji će ih u životu savršeno pratiti“, kazao je Damir Skok, ravnatelj Ustanove Zoološki vrt grada Zagreba u čijem je sastavu Sklonište u Dumovcu.

Slova iz naziva kampanje SAMO TVOJ otkrivaju neke od tipova pasa kojima je Sklonište u Dumovcu privremeni dom. To su sportaš, avanturist, miljenik, optimist, tandem, vjeran i jedinstven.

„Zvijezde kampanje su psi čija je privremena adresa bila ili još uvijek jest ona u Dumovcu. Drago nam je da su neki fotografirani psi u međuvremenu pronašli novi dom, a za ostale se nadamo da će isto ostvariti čim prije“, kazao je Ivan Jurišić, timaritelj u Skloništu za nezbrinute životinje Grada Zagreba.

Trenutačno svoje ljude u Dumovcu čeka dvjesto trideset pasa.

Među njima je sportašica Mari. Jednogodišnja kujica u Dumovcu je dva mjeseca. Mari je savršena za obitelj s djecom – brižna, vesela i spremna za sportske izazove.
Badi je vječni optimist. Dvogodišnji „pesonja“ u Skloništu je već godinu dana. Iznimno je društven i pun energije, pa priželjkuje ljude koji vole boravak u prirodi.

Odi je u Dumovec stigao kao štene i želi upoznati drugačiji život. Novoj će obitelji na tome zahvaliti velikom vjernošću.

Siga se među protagonistima kampanje istaknula jedinstvenim izgledom – neobičnim velikim smećkastim pjegama na bijeloj podlozi i blagim izrazom lica. Pametna je, energična, ali i poslušna. Pas za poželjeti.