Početna Događanja SanaGravida – centar za savjetovanje trudnica i budućih roditelja

  SanaGravida – centar za savjetovanje trudnica i budućih roditelja

  614
  0

  Napokon je otvoren i centar za savjetovanje trudnica i vježbanje! Centar se zove SanaGravida te su u njega dobrodošle sve žene, mladi roditelji i oni koji se to tek spremaju postati.

  Briga o trudnicama

  Blaženka Sumpor je glavna primalja u KBC Sestre Milosrdnice te je jedna od najdugovječnijih zagrebačkih babica koja taj posao radi 31 godinu, a i kad ode u mirovinu, će kaže naći načina da se nastavi brinuti o trudnicama.

  No, iako je već gotovo na kraju radnog staža, predanost poslu jednaka je kao i prvog radnog dana. Cijeli radni vijek provela je u popularno zvanoj Vinogradskoj, na trećem katu stare zgrade KBC-a.

  KBC Sestre Milosrdnice

  U bolnici u Vinogradskoj na svijet je donijela i svoju kćer Valentinu – licenciranu instruktoricu fitnesa, koja danas ima 26 godina i koja joj je pomogla ideju pretvoriti u stvarnost te otvoriti prvi centar za savjetovanje trudnica i vježbanje u Hrvatskoj.

  SanaGravida centar za savjetovanje trudnica i vježbanje nudi:

  • pripreme i edukaciju žena, trudnica, budućih roditelja o trudnoći, dojenju, babinjama, prehrani majke i djeteta, vježbe disanja i relaksacije za trudnice te funkcionalno vježbanje
  • poduke o trudnoći odvijaju se u malim grupama do 6 osoba – jedan ciklus edukacije traje 5 dana, po 1 sat
  • individualno savjetovanje u prostorijama Centra i u vašem domu (po dogovoru)
  • edukacije i savjetovanje vodi Blaženka Sumpor bacc.med.techn. s dugogodišnjem iskustvom u radu s trudnicama, rodiljama, babinjačama i novorođenčadi
  • vježbe disanja i  relaksacije u grupama do 5 osoba u trajanju od 1 sata
  • funkcionalno vježbanje za žene u grupama do 5 osoba u trajanju od jednog sata
  • individualne treninge po dogovoru
  • programe vježbanja vodi licencirana instruktorica fitnesa Valentina Sumpor

  SanaGravida centar se nalazi na adresi Ilica 117/1a, a sve detaljnije informacije o uslugama centra možete dobiti na broj 097 709 5676, kao i na njihovoj Facebook ili Instagram stranici.