Početna Moj Zagreb Karijera Sajam poslova na Velesajmu

Sajam poslova na Velesajmu

Spread the love

Autor:
Dajana Kos Bućar
[email protected]

u potrazi za poslom (foto: Josip Božić)Ako ste nezaposleni ili želite promijeniti posao sutra svakako posjetite Zagrebački velesajam. Ondje se održava drugi Sajam poslova, a susret s potencijalnim poslodavcima može samo koristiti.

Sajam poslova omogućava na jednom mjestu susret poslodavca i nezaposlenih osoba. Obje strane imaju priliku otvoreno razgovarati i predstaviti svoje potencijale, a to može pridonijeti uravnoteženju ponude i potražnje na tržištu rada te osnažiti potrebu za cjeloživotnim obrazovanjem, smatraju u zagrebačkoj područnoj službi Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.

Na Sajmu će u svojstvu izlagača nastupiti više od stotinjak poslodavaca, obrazovnih institucija, Grad Zagreb, Zagrebačka županija, gradovi Zagrebačke županije, Ministarstvo obrane RH, Obrtnička komora Zagreb sa svojim Udruženjima, HGK- Komora Zagreb i Hrvatska udruga poslodavaca.

Sajam poslova za posjetitelje je otvoren od 9.30 do 18.00 sati. Održat će se i niz radionica i prezentacija čiji je cilj informirati tražitelje zaposlenja o učinkovitom načinu traženja posla. Za poslodavce će se održati tribina na kojoj će biti predstavljeni Vladini, gradski i županijski programi i potpore usmjerene na jačanje gospodarskih aktivnosti i novog zapošljavanja.

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here