Početna Izbor S programom ‘5 do 12’ smršavite za ljeto u zadnji tren

S programom ‘5 do 12’ smršavite za ljeto u zadnji tren

814
0

Ljeto nam već kuca na vrata i brojimo još sitno do skidanja u kupaće kostime i kratke hlačice. Za nas koji ove godine nismo bili česti gosti fitness centara, niti pazili na prehranu, još nije prekasno da dovedemo svoje tijelo u red i ipak zablistamo ovoga ljeta. Naime, još se stignemo uključiti u najnovije programe vježbanja koje su  za nas pripremili fitness treneri Sebastian Mendiković i Danijela Pupovac.

Ova poznata hrvatska trenerica već godinama provodi programe brzog skidanja tjelesne težine, a iza sebe ima brojne zadovoljne korisnike koji su uz njenu pomoć uspjeli izgubiti kilograme s kojima su se dugo mučili. Vrijeme je da prestanemo smišljati izgovore i uključimo se u jedan od  programa mršavljenja u trajanju od mjesec dana koji će nam pomoći do ljeta isklesati naše tijelo.

Programi su idealni kao priprema za ljeto u zadnji tren, a namijenjeni su teenagerima i odraslima.

 

Program mršavljenja „5 do 12“

Program mršavljenja s imenom „5 do 12“ , spas je u zadnji čas za one koji žele skinuti višak kilograma za ljeto, za one koji su trenirali do sad ali nisu zadovoljni postignutim rezultatima ili za one koji su nedavno izgubili motivaciju za mršavljenje.. Treninzi su kombinacija vježbi snage, metaboličkih i HIIT treninga i namijenjeni su brzom skidanju masti.  Za priključivanje ovim treninzima potrebno je imati određeno iskustvo jer je svako pravilno izvođenje vježbi ključno za brzo napredovanje u malo vremena koje imamo prije ljeta. Treninzi se održavaju 4-6 puta tjedno, a za vrhunske rezultate u ovako kratkom vremenu bit će potrebna apsolutna posvećenost polaznika. Polaznici ovoga programa vodit će dnevnik prehrane,  koja će im biti prilagođena ili po popularnom Fat Killer programu ili određenim hormonalnim poremećajima ako ih imaju.

Oni koji se tek odlučuju za mršavljenje, a nemaju iskustva u vježbanju, mogu se priključiti provjerenom Fat Killer online ili uživo programu u kojem će se kroz prilagođene treninge upustiti u svijet vježbanja i zdravog života.

FiteeN program

FiteeN je program treninga i mršavljenja koji je namijenjen razvijanju funkcionalnih i motoričkih sposobnosti teenagera. Treninzi se održavaju 3-4 puta tjedno uz pratnju stručnih trenera koji se brinu o pravilnom izvođenju vježbi te  prilagođavaju vježbe svakom teenageru pojedinačno. Cilj treninga je da teenageri daju sve od sebe, postanu vitalniji i snažniji te zavole vježbanje i požele i ostatak ljeta provesti u pokretu i na svježem zraku. Pored vrhunskih treninga, teenagere se educira o zdravoj prehrani i kako ona utječe na naše tijelo i raspoloženje. Svaki polaznik Fiteen programa imat će zadatak voditi i dnevnik prehrane, a oni koji će biti uspješni u ispunjavanju dnevnih i tjednih prehrambenih izazova osvajat će bodove koji će im na kraju donijeti nagradu.

Jedina granica koju imate je ona koju si sami postavite. Stoga, nemojte odustati od svojih planova za ljeto i uključite se u popularne programe mršavljenja koji započinju 4.6 i 18.6 i počnite mršaviti i osjećati se sjajno već od prvog dana. Rezultate ovih programa nećete vidjeti samo u broju kilograma već i u zadovoljstvu samim sobom. Više informacije potražite na Fit Anansi Facebooku i Instagramu.

 

Foto: Matea Smolčić Senčar