Početna Moj Zagreb Kvartovi Ritam Europe 3 i Gibonni na Bundeku

Ritam Europe 3 i Gibonni na Bundeku

829
0

Foto: PRESSOvogodišnji, treći po redu koncert ”Ritam Europe” održat će se 10. svibnja na zagrebačkom Bundeku s početkom u 20 sati.

”Ritam Europe 3” posjetiteljima donosi pravu glazbenu poslasticu, nastup jednog od najpoznatijih izvođača u Hrvatskoj – Gibonnija, te bendova Belfast Food, najpoznatijeg ”hrvatskog irskog benda”, koji će dodatno rasplesati i zabaviti posjetitelje, te dečke iz benda Kopito, koji će na publiku prenijeti dašak mora.

Gibonni će nakon dužeg vremena nastupiti u Zagrebu, i upravo na Bundeku predstaviti novi album na engleskom jeziku ”20th Century Man”, kojim se trenutno predstavlja i europskoj publici.

Na stageu će mu se pridružiti i London Community Gospel Choir koji je sudjelovao i na snimanju albuma.

Ulaz je slobodan, a koncert će se u slučaju kiše odgoditi na nedjelju, 12. svibnja.

Ovogodišnje izdanje koncerta „Ritam Europe 3“ posebno je jer se održava u sklopu obilježavanja posljednjeg Europskog tjedna prije samog pristupanja Hrvatske Europskoj uniji. Delegacija Europske unije odlučila je stoga građanima pokloniti ovu glazbenu poslasticu. Posjetitelje koncerta očekuje i nagradna igra kojom će moći osvojiti putovanje u Bruxelles početkom srpnja 2013.