Početna Izbor Regionalna hit komedija Dragana Marinkovića Mace “Kakva ti je žena, takav ti...

Regionalna hit komedija Dragana Marinkovića Mace “Kakva ti je žena, takav ti je život” u Zagrebu

Hit komedija “Kakva ti je žena, Takav ti je život” će vas natjerati da razmislite dobro o sebi i o svijetu koji vas okružuje. Maca kroz predstavu publici otkriva kako zapravo treba izgledati dobar i uspješan brak.

Volimo li da nas vole ili volimo voljeti? Je li uvijek na početku veze prvo strast, pa onda krah? Koliko brak mijenja ljude i samu vezu? U braku ili u mraku?

Peta autorska predstava Dragana Marinkovića Mace, u samo 20 mjeseci postojanja oborila je sve rekorde gledanosti. Na turnejama po Hrvatskoj, Bosni I Hercegovini, Srbiji ali I Europi, predstava je oduševila više od 60.000 gledatelja.

ZATO NE PROPUSTITE OVU FENOMENALNU PREDSTAVU 17.10 U TVORNICI KULTURE SA POČETKOM U 20:00H!

Ova predstava ozbiljno utječe na psihofizičko stanje cijelog organizma. Izaziva bolove u trbuhu -od smijeha. Izaziva i veliku količinu suza-od smijeha.
Odgovore na vječna pitanja o odnosu između muškarca i žene, Dragan Marinković-Maca donosi na originalan i samo njemu svojstven način.
Kakva ti je žena-takav ti je život predstava je koja će Vas oraspoložiti, nasmijati, zabaviti i zasigurno Vas neće ostaviti ravnodušnim.
Gledanje predstave je džabe. Samo se karta plaća. ????

SVOJE ULAZNICE NABAVITE NA VRIJEME I DOĐITE PROVESTI NEZABORAVNIH 120 MINUTA PROŽETIH SMIJEHOM I POZITIVNOM ENERGIJOM!

Ulaz je moguć uz COVID potvrdu.

ULAZNICE POTRAŽITE NA SUSTAVU ENTRIO!

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here