Početna ZG vodič Trgovine, usluge Rasprodan doček Nove godine na Sljemenu

Rasprodan doček Nove godine na Sljemenu

slavlje, ilustracijaIako nam se može činiti da je prerano planirati doček Nove godine, osobito ako ostajemo u Zagrebu, za dobar provod treba se pobrinuti na vrijeme. Najbolje to znaju oni koji su odlučili 2011. dočekati na Sljemenu u hotelu Tomislavov dom i Apartmanskoj kući Snježna kraljica jer su novogodišnji aranžmani rasprodani.

Zanimanje za Sljeme je veliko i za badnju večer koja, kako kažu, samo što nije u rasprodana.

Oni koji Novu žele dočekati u ugodnom i toplom ambijentu nekog od zagrebačkih hotela ili restorana mogu birati između više uglednih restorana u gradu. Cijene su više stotina kuna po osobi.

Doček na otvorenom i u klubovima

doček 2011.Doček na otvorenom u Zagrebu će biti na Trgu bana Jelačića gdje će veliki besplatni koncert imati britanska grupa Stereo MC. Nastupaju poslije ponoći pa svi koji odluče nakon obilja hrane, pića i čestitanja krenuti s prijateljima van moći će uživati i hip-hopu i houseu starih nam znanaca. Naime, Stereo MC nastupao je u Zagrebu je do sada imao dva gostovanja, a upoznala ga je također publika u Splitu, Dubrovniku i Puli. Posljednji album naziva “Double Bubble” snimili su 2008. godine, no publika još uvijek rado sluša i stare hitove poput “Connected”, “Step It Up”, “Creation” i “Ground Level”.

Osim Stereo MC-a na Trgu će biti i drugih glazbenika. Dočeci na otvorenom do sada su nailazili na veliki odaziv pa se pretpostavlja da će biti veselo i ove godine.

Zagrebački klubovi također su zanimljivo mjesto za doček Nove godine. Ponuda je raznovrsna, a i cijene koje su od 50-tak do 300 kuna.

doček Nove godine

DOGAĐAJ: Doček Nove 2011. godine u restoranima i hotelima

DOGAĐAJ: Doček Nove godine 2011. u klubovima i na Trgu

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here