Početna Noćni Život Rasplešite se na na najluđem Live Dance90s partiju

Rasplešite se na na najluđem Live Dance90s partiju

998
0

Sjećate li se ludih dance hitova 90 tih godina kada su plesnim podijima vladali, Sandi Emilija pa čak i Nina Badrić! Dali vas je tresla šumica, pregazio vlakić , dali ste pjevali „Tek je 12 sati“ dok ste tek izlazili iz kuće van u noćni život ili lovili vrapce i komarce? Dance je bio trend u Lijepoj Našoj, a klubovi su bili rasprodani, s ludim ritmovima i lakim tekstovima. Hitovi su nicali jedni za drugim a neka tadašnja imena bile su zvjezdice od jednog hita. Čak i mnogi poznati pop i  pjevači zabavne glazbe zaplovili su tada u dance ritmove i pridružili se trendu (Oliver, Giuliano, Tony Cetinski, Nina Badrić, Sandi  i dr.)

Podsjetimo, 90- tih godina trend muzika gibala se u plesnim ritovima koji su punili disco klubove. Zarazna plesna muzika 90-tih još itekako živi u mnogim klubovima diljem Lijepe naše, koji redovnim dance partijima iz vikenda u vikend pune svoje prostore. Hitovi dance 90-tih poznati su i novijim generacijama, pa ne čudi što su se mnogi zarazili pjevnim, jednostavnim notama i subote proveli  u dance bitovima do rane zore. DANCE IS BACK-slobodno možemo reći!

Po prvi puta Zagreb će se, nakon dugi niz godina, vratiti u zlatno doba Cro-Dancea kada su vladali plesni hitovi koji su i dan danas popularni. Tom prigodom Green Gold klub po prvi puta otvara veliku dance arenu koju će pošteno zagrijati tri kraljice Cro-Dancea: I. Bee (Ivana Banfić), Minea i Ella!

Uz energične live nastupe tempo će držati naša rezident ekipa koja će cijelu noć puštati najveće hitove Cro-Dance-a.

Dakle 20.11. 2015 pridružite se eventu koji će vas zasigurno učiniti dance-manijakom,  prekopajte ormare svoje starije braće i sestara, roditelja,  pronađite nešto za sebe kako bi se uklopili u tulum  posvećen ponajprije desetljeću u kojemu su se rušili stilovi u glazbi, a i modi.  Zaboravite na brige i probleme i zapjevajte hitove koje sigurno već znate i uz jaki dance tempo potrošite  višak kalorija.

Dress code= AntiTrend-dajte mašti na volju!

Vidim Ose (ne,  nego Vrapce i komarce)

Ulaznice dostupne u pretprodaji po cijeni od 20 kn i na ulazu u klub po cijeni od 30 kn.