Početna Događanja Radionica „Manifestiranje želja i zakon privlačenja” u Zagrebu

  Radionica „Manifestiranje želja i zakon privlačenja” u Zagrebu

  Spread the love

  Melita Manojlović, life i business coach, održat će radionicu „Manifestiranje želja i zakon privlačenja“ u subotu, 16. travnja, od 10 sati u Zagrebu.

  U sklopu radionice za koju nije potrebno nikakvo predznanje ili prethodno iskustvo polaznici će se baviti razumijevanjem funkcioniranja zakona privlačenja i razumijevanjem samih sebe. Ujedno će spoznati istinske želje i definirati šest istinskih želja, dobiti odgovore na pitanja zašto im se događaju situacije koje ne žele, naučiti prepoznavati vlastita emocionalna stanja te kako upravljati njima kao i naučiti moćne metode kojima se mogu koristiti kao alatom za stvaranje nove stvarnosti.

   „Stare izreke poput onih „Postaješ ono što misliš” ili „Privlačiš ono što jesi” jasno objašnjavaju jednu od ključnih filozofija života i prenose vrlo važnu poruku. Velika istina krije se u svim životno važnim izrekama, no ne znamo li pravu suštinu te priče i alat s pomoću kojega ćemo upravljati sobom, svojim mislima i emocijama u smjeru koji će nas odvesti cilju, neke tvrdnje mogu biti kontraproduktivne i dovesti nas u blokadu protiv samih sebe“, pojašnjava Manojlović i dodaje kako smisao životnih principa i univerzalnih zakona ima svrhu samo onda kada ih istinski razumijemo, ali i znamo prepoznati i upotrijebiti u svojem životu. Stoga ih je, ističe, potrebno naučiti. U sklopu radionice polaznici će se upoznati i s načelima funkcioniranja tri uma u kontekstu manifestiranja želja, s pojmom i važnosti vibracije te naučiti vrlo bitne metode za usklađivanje sa željama – učinkovit princip podizanja vibracije i upravljanja emocijama koji se može koristiti kao svojevrstan alat za kreiranje nove stvarnosti. Uz to polaznici će naučiti prepoznati životne lekcije koje se kriju iza životnih izazova.

  „Često nam se u životu događa da „privučemo“ upravo ono što istinski želimo, no situacija zna biti i upravo suprotna, da toliko strasno želimo nešto, a da nam se baš to ne ostvaruje.“, objašnjava ova iskusna predavačica.

  Saznajte kako riješiti brojne nedoumice i dobite profesionalne odgovore na iznimno bitna pitanja dolaskom na radionicu koja će se održati u Zagrebu, 16. 4. u 10 sati.

  Cijena radionice trajanja 5 sati iznosi 250 kuna, a prijave se šalju na e adresu: [email protected]

  Odgovori

  Please enter your comment!
  Please enter your name here