Početna Izbor Putovanje u Keniju – najpovoljniji aranžman na koji ćete naići

Putovanje u Keniju – najpovoljniji aranžman na koji ćete naići

1529
0

Jeste li ikada maštali o tome da spakirate kofer, kupite avionsku kartu i jednostavno otputujete na daleku destinaciju te si priuštite avanturu života? Tko kaže da daleka i egzotična putovanja koja se pamte čitav život nisu ostvariva? Zaljubljenike u putovanja i istraživanje oduvijek je privlačila Afrika, jedno od najnevjerojatnijih mjesta na svijetu. Na istoku ovog drugog najvećeg kontinenta smještena je Kenija – pravi afrički mikrokozmos. S više od pedeset svjetskih najljepših nacionalnih parkova, ova zemlja krije istinsku magičnu privlačnost Afrike. Visoravni, pustinja, druga najveća planina na kontinentu, Indijski ocean, nevjerojatan životinjski i biljni svijet  – samo su djelić onoga što nudi Kenija.

Obzirom da je Kenija čak 13 puta veća od Hrvatske, nije lako odlučiti se koje dijelove posjetiti i što vidjeti. U tom slučaju najbolje je poslušati savjet onih mnogo iskusnijih.

Turistička agencija A La Carte Travel nudi jedinstveni paket aranžman u trajanju od 11 dana, koji po neponovljivoj cijeni od 11.190,00 kuna kombinira najbolje od Kenije.

Naime, Kenija je najpoznatije safari odredište na svijetu. S jedne strane se nalazi nevjerojatno bogatstvo životinjskog  i biljnog svijeta, a s druge strane  ova je zemlja raj za ljubitelje podmorja, mora i svih aktivnosti koje nudi magično plavetnilo indijskog oceana.

Osim 2-dnevne safari avanture i posjeta Masai Selu, na putu ćete vidjeti i Diani Beach, najljepšu plažu Afrike. Dugačka oko 25 km, karakteristična je po koraljnim grebenima koji se pružaju u tri reda. Prije povratka kući ne propustite kupnju suvenira te obilazak lokalnih sela.

Priuštite si avanturu života i iskusite uzbudljivost safarija, uživajte u predivnim krajolicima Afrike te zaplivajte u magično tirkiznom Indijskom oceanu. Uz A La Carte Travel putovanje u Afriku je lako ostvarivo, sigurno i nezaboravno!

U cijenu uključeno: 8 noćenja s ALL INCLUSIVE uslugom, 2 -dnevni safari, posjet Masai Selu, izlet na otok Wasini  i ronjenje s delfinima te svi transferi.

www.alacartetravel.hr