Početna Koncerti Prvi #REFINED party održat će se 04.12. u Laub

Prvi #REFINED party održat će se 04.12. u Laub

Agencija Pepermint pokrenula je projekt #REFINED, niz događanja s ciljem promicanja vrijednosti posvećene kvaliteti, užitku i vrhunskom stilu. Cilj je istražiti vrijednosti koje su iznadprosječne i izdvajaju iz mase, a #REFINED party je događaj koji to u potpunosti podržava.

Prvi #REFINED party održat će se 04.12. u Laubi, kući za ljude i umjetnost, donoseći atmosferu prestiža uz francusku pop skupinu Novelle Vauge, poznatu po obrada klasika 80-ih u lounge stilu.

Atmosferu posebne večeri upotpunit će poznati amsterdamski DJ Maestro, autor popularnih kompilacija Blue Note Trip. DJ Maestro najpoznatiji je svjetski jazz dance DJ koji uspječno kombinira jazz sa latin, disco i house glazbom. Party otvara DJ Tomo Ricov, trendseter u zagrebačkom klupskom životu više od 20 godina.

U skladu sa #REFINED filozofijom koja promiče istaživanje kvalitete u svakom detalju, na #REFINED partyu služit će se vrhunska selekcija pića u whiskey i gin baru, te birana ponuda hrvatskih vina, pjenušaca i craft piva.

Dress code – refined.

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here