Početna Vijesti Sport Prvi hrvatski Decathlon na otvorenju privukao 20.000 posjetitelja

Prvi hrvatski Decathlon na otvorenju privukao 20.000 posjetitelja

1906
0

decathlon1Proteklog vikenda u King Crossu Jankomir otvoren je prvi hrvatski Decathlon te očekivano izazvao popriličnu gužvu. 

Oko 20.000 posjetitelja došlo je provjeriti ponudu ove najveće trgovine sportskom opremom u Hrvatskoj, a prema podacima iz Decathlona građani su najveći interes pokazali za opremom za fitness i zimske sportove. 

S ciljem što boljeg predstavljanja široke ponude proizvoda koja prati više od 70 sportova, Decathlon je svim kupcima omogućio sportski vikend uz prigodne popuste na površini jednakoj veličini osam košarkaških igrališta. Kao najveća trgovina sportske opreme u Hrvatskoj, Decathlon je ovom prilikom omogućio svojim posjetiteljima da „zasluže“ svoj popust na kupnju uz razne atraktivne sportove. Tako su mnogi od njih testirali svoje granice u trčanju, biciklizmu, fitnessu, yogi, sportskom penjanju, košarci, nogometu, rolanju, boksu te planinarenju i nagradili se dodatnim popustima na izabranu sportsku opremu.

Uz stručno vodstvo sportskih klubova i Decathlon osoblja, sve posjetitelje „bodrio“ je i DJ Pill Jackson koji je svojim prepoznatljivim zvukom dodatno zagrijao atmosferu i motivirao posjetitelje Decathlona od otvorenja pa sve do „fajrunta“ u 21 sat.

decathlon2Bogatim programom otvorenja Decathlon je pokazao kako je sport zaista dostupan svima što su iz prve ruke iskusili i mnogobrojni rekreativci, profesionalci i ljubitelji sporta. Time su svi odvažni sudionici sportske vikend avanture na najbolji mogući način zakoračili u nikad aktivniju zimu u režiji Decathlona.