Početna Vijesti Business Pronađite posao u Zagrebu

Pronađite posao u Zagrebu

60
0

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

Altera Esca d.o.o. zapošljava na pozicijama Office Manager (m/ž), knjigovođa (m/ž) i konobar (m/ž). Poslodavac nudi postupni prelazak rada na neodređeno te plaću do 8.000 kuna bruto s uključenim prijevozom. Mjesto rada je Zagreb, a aplicirati možete do 10.3. Na željenu poziciju aplicirajte ovdje.

Kuehne & Nagel d.o.o. zapošljava suradnika u operativi (m/ž) u Zagrebu. Prijave se zaprimaju do 2.3. Odgovornosti radnog mjesta su koordiniranje narudžbi stranaka s timom za brigu o kupcima, partnerima, KN mrežom i dobavljačima. Uvjeti su završen preddiplomski studij ili srednjoškolsko obrazovanje, najmanje dvije godine radnog iskustva i dobro poznavanje cestovnog prometa, analitičke vještine, sposobnost rada pod pritiskom te poznavanje MS Office paketa. Prijavite se putem linka.

Pastor TVA d.d. zapošljava inženjera u tehničkom uredu (tehnolog/ konstruktor) (m/ž) u Rakitju. Prijave su otvorene do 3.3. Posao obuhvaća izradu tehničke dokumentacije, definiranje proizvodnih postupaka, kalkulacije proizvoda, unaprjeđenje i optimizaciju proizvodnog procesa. Poslodavac osigurava rad u stručnom timu, stimulativna primanja, mogućnosti napredovanja i stalni radni odnos. Aplicirajte.

ProTrade d.o.o. traži zaštitara / tehničara (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 3.3. Potrebno je više izvršitelja na poziciji. Očekuje se minimalno godinu dana radnog iskustva te elektrotehnička struka. Prednost imaju kandidati koji poznaju kompleksniju opremu poput Honeywella i UTC-a. Poželjna je licenca MUP-a za poslove zaštitara. Prijavite se na linku.

Medtronic zapošljava na pozicijama Sales Representative (m/ž) – Surgical Innovations (EMID/EBD), Regulatory Affairs Specialist (m/ž) i CRHF Sales Representative / Technical Consultant (m/ž). Lokacija rada je Zagreb, Uvjeti za rad su fakultetska diploma i dobro znanje engleskog jezika u govoru i pismu. Od kandidata se očekuju snažne interpersonalne vještine, sposobnost izgradnje i održavanja snažnih poslovnih veza te spremnost na putovanja. Prijavite se.

Zamax Plin d.o.o. traži nova pojačanja na pozicijama: računovođa (m/ž), administrator (m/ž), računovodstveni referent (m/ž), djelatnik na autoplin postaji (m/ž), vozač kamiona (m/ž), dostavljač plinskih boca (m/ž), djelatnik na benzinskoj postaji (m/ž), skladištar (m/ž). Rad se odvija u Zagrebu. Provjerite uvjete i aplicirajte putem linka.

FINA traži specijalista za edukaciju (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijave su otvorene do 3.3. Posao obuhvaća pripremu i planiranje programa edukacije radnika, osmišljavanje edukacije te pripremu radnionica i materijala, provođenje edukacije u skladu s programom i slično. Od kandidata se očekuje viša ili visoka stručna sprema društveno humanističkog smjera, radno iskustvo, znanje engleskog jezika, poznavanje rada na računalu. Aplicirajte.

Posao.hr za klijenta traži financijskog kontrolera (m/ž) te IT supervizora (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijaviti se možete najkasnije do 1.3. Poslodavac nudi ugovor na neodređeno, dinamično radno okruženje, kontinuirano usavršavanje te mogućnost napredovanja. Provjerite više i aplicirajte.

Nord Produkt d.o.o. zapošljava planera proizvodnje (m/ž) u Samoboru. Prijave su otvorene do 4.3. Ključne su odgovornosti planiranje dnevne/ tjedne/ mjesečne proizvodnje, planiranje normativna rada i materijala za sve faze proizvodnje i slično. Očekuje se minimalno srednja stručna sprema tehničkog ili ekonomskog usmjerenja te radno iskustvo od najmanje pet godina na sličnim ili istim poslovima. Potrebno je izvrsno znanje rada na računalu, interes za upravljanje procesima i sustavima te razvijen osjećaj za rad u timu. Aplicirajte.

Agencija Manpower za potrebe klijenata ima otvorene natječaje u Zagrebu: Office Manager (m/ž), Human Resources Junior Manager (m/ž), arhitekt / analitičar za analitička rješenja u telekom industriji (m/ž), ETL / DWH konzultant (m/ž), voditelj tima u prodaji (m/ž), voditelj poslovnice (m/ž). Provjerite uvjete i ostale otvorene pozicije ovog poslodavca na linku.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove iz Zagreba kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla!

Vaš posao.hr.