Početna Vijesti Kultura Promocija projekta “Best of live – KvARTovski DEMO BENDOVI 2014.”

Promocija projekta “Best of live – KvARTovski DEMO BENDOVI 2014.”

2368
0

U sklopu projekta “KvARTovski DEMO BENDOVI 2014.” snimljen je glazbeno-dokumentarni film na kojem je zastupljeno 15 najboljih bendova koji su nastupili na četiri koncerta. Projekt završava promocijom DVD-a i CD-a “Best of live- KvARTovski DEMO BENDOVI 2014.”i koncertima svih bendova koji su sudjelovali u ovom projektu KvARTure.

Promocija filma, kao i nastupi demo bendova, očekuju vas u Vintage industiral baru, 20. i 27. siječnja s početkom u 20 sati. Ulaz je besplatan.

Na prvoj večeri službene promocije nastupit će: Ministarstvo napada , Robija Hrvata, ČudNoReĐe, Kʹo Zmaj, TarzanPanter, dok će 27.siječnja u Vintageu svirati Črni pes, Exit, Razlika, Perle i dr. Program je realiziran u sklopu KvARTure, projektnog umrežavanja centara za kulturu grada Zagreba, a u projektu je sudjelovalo pet zagrebačkih centara za kulturu: Centar za kulturu i informacije Maksimir, Centar mladih Ribnjak, Centar za kulturu Trešnjevka, Centar za kulturu Pučkog otvorenog učilišta Zagreb i Centar za likovni odgoj.

Na svakom od četiri koncerta nastupili su kvartovski bendovi i bendovi gosti iz drugih kvartova. Cilj je projekta razviti i promovirati urbanu kulturu kvartova grada Zagreba te ujedno pozicionirati centre za kulturu kao žarište iste.

Zagrebački centri za kulturu projekt planiraju nastaviti i u 2015. godini, a novi natječaj bit će raspisan u ožujku.

demo bendoviAutor: Zagrebonline Press