Početna Izbor Priključite se sportskom projektu košarkaškog kluba Dinamo Zagreb

Priključite se sportskom projektu košarkaškog kluba Dinamo Zagreb

Košarkaški klub Dinamo Zagreb u sklopu EU projekta “Aktivna 3.dob”, sufinanciranog od strane Europskog socijalnog fonda, organizira veliku sportsku manifestaciju „Sportske igre umirovljenika“ koja će se održati u subotu 28.05.2022. s početkom u 16:00 sati na igralištu pored sportske dvorane (adresa Rudeška cesta 71).

Sve aktivnosti u okviru projekta su besplatne za sve umirovljenike u Gradu Zagrebu!

Cilj projekta je uključiti umirovljenike u društvo, doprinijeti rješavanju njihove usamljenosti, prilagoditi im sadržaje i učiniti ih dostupnima te ih poticati na aktivnost. Neke od aktivnosti su rekreacijski treninzi, međugeneracijska druženja s igračima KK Dinamo Zagreb, radionice, predavanja (o zdravlju, prevenciji bolesti i zdravom načinu života) te jahanje u suradnji s Konjičkim klubom Appaloosa.

Sve što je potrebno za uključiti se u projekt jest preslika osobne iskaznice i rješenje o mirovini (ili odrezak od mirovine) – iznos na mirovini nije važan podatak, tako da ga umirovljenici mogu slobodno zacrniti ako to žele.

Prijaviti se mogu preko maila [email protected] ili na broj 095 512 4256.

Osim samih natjecanja, bit sportske manifestacije jest druženje i dobra zabava, a detaljni program se nalazi na klupskim web stranicama (https://kkdinamo.hr/aktivna-3-dob-sportska-manifestacija-za-sve-umirovljenike/). Veselimo se prijavama!

1 Komentar

Comments are closed.