Početna Izbor Prijavi se i trči kroz zavičaj bajke

Prijavi se i trči kroz zavičaj bajke

1164
0

Trčiš? Voliš izazove? Priroda ti puni baterije? Super, jer i ove godine veliki zaljubljenici u kretanje i stručnjaci za dobru zabavu, Društvo za sportsku rekreaciju KOCI iz Ogulina, organizira četvrto izdanje utrke Ogulin trail, a ujedno I treće kolo EGS KontinenTrail lige.

Datum je 09. rujna i rezerviraj ga odmah jer ćeš doživjeti očaravajuće ljepote zavičaja bajke, mističnu privlačnost rijeke Dobre i legendarnog Kleka! Sav taj prirodni spektakl će biti upotpunjen detaljno obilježenim stazama, timom koji će ti na kontrolnim točkama okrijepiti, ne samo tijelo, već i dušu, budnim okom uvijek spremnog HGSS-a, nagradama naših sponzora (Easy Going Store) te veselom ekipom koja će te na finišu dočekati sa domaćom hranom.

Možeš izabrati jednu od dvije utrke: «Kosjenku» koja je duga 13,5 km, sa visinskom razlikom od +600m, a koja prolazi preko šarmantnog Stošca ili izazovniju utrku preko Kleka po imenu «Regoč», dugačku 33km i sa +1600m visinske razlike.

Prijave se vrše isključivo online na web portalu stotinka.hr. Možeš se prijavit već danas ili najkasnije do 31. kolovoza u 22.00h.
Oprez – Organizatori garantiraju predivno trkačko iskustvo I dobru zabavu!

Više informacija: http://www.ogulintrail.com/, http://kontinentrail.polufinale.hr/

Facebook: https://www.facebook.com/ogulintrail/